Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem audio 2.1

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut, am realizat acum vreo 2-3 saptamani un sistem audio 2.1 home made.Am pus in woofer un sal ahx2530, pot spune ca are un bass super si sunt foarte incantat.In cei doi sateliti am pus cate un tweeter sal dt1 si cate un difuzor dibeisi g8003 de 20 cm pentru medii.Sunt multumit de sistem dar cam putin de medii.Bag cam 30 w pe canal in cele doua boxe, si pot spune ca doua boxe din sistemul genius5050 care au doar 15w pe canal se aud mai tare.As vrea sa schimb difurile dibeisi, dar nu stiu exact cu ce, pentru ca gaura e facuta si vreau ceva pentru mediide 20cm. Mam gandit sa folosesc un sal sbx2030(desi stiu ca e mai mult pt woofer) sau un BLUE TECH EW-08 PRO .Care dintre acestea s-ar potrivi mai bine pentru medii?Daca nu, imi puteti recomanda altceva? Neaparat diametrul de 8 inch.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

• BF37

1

• nimeni_altci

1

Top autori în acest subiect

sbx2030 este wofer,nu merge pe 2 caicelelalt este un dif low budget de sonorizare si are spl prea mare pt tw aflat in posesiedaca esti sigur ca DT1 are spl 92 pt ca este o valoarea cam mare totusi pt astfel de twetere(ai obs pe pielea ta cu acel dibeisi) poti merge pe varianta lui bf37spl-ul tw trebuie sa fie cel putin egal cu al woferului pt a avea de unde sa atenuezidaca spl-ul woferului este mai mare,va trebui sa atenuezi woferul,lucru nepractic din cauza puterii primite si a altor fenomene care intervin in functionarea corecta a ansamblului(filtru-cutie)nu aduc recomandare concreta pt ca nu stiu la bugetul cautat de tine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări