Vizitator Dj Manu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Buna tuturor.Saptamana trecuta la un majorat un difuzor (de la o boxa RHsound de 200wRMS) a inceput sa faca niste sunete gen,,crr crr''.Am schimbat difuzorul cu unul HK audio tot de 200w rms si am dus boxa la nunta...peste cateva ore acelas lucru,crrr crrr''Intrebarea e ce poate fi de vina? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 putere distorsionata data in boxa sau filtru prost Link spre comentariu
Vizitator mamoulos Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 SALUT. Incearca sa scoti filtrele de tot pe basi si lasa cu semnal direct din putere.Daca tot asa face inseamna ca s-a descentrat difuzorul,daca nu schimba filtrele.De cele mai multe ori sunt utilizati condensatori de proasta calitate sau polarizati ceea ce nu ar trebui. Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator mamoulos Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Ca sa nu mai dai banii pe alte filre lasa basii pe direct si pune condensatori doar pe medii si inalte si este suficient. Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 SALUT. Incearca sa scoti filtrele de tot pe basi si lasa cu semnal direct din putere.Daca tot asa face inseamna ca s-a descentrat difuzorul,daca nu schimba filtrele.De cele mai multe ori sunt utilizati condensatori de proasta calitate sau polarizati ceea ce nu ar trebui. Toate cele bune.Am scos difuzorul si l-am legat direct la amplificator si din virtual dj am taiat mediile si inaltele si am lasat numai basul si tot a facut asa. Link spre comentariu
Vizitator mamoulos Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Am uitat sa intreb daca pe o alta statie face la fel.Daca nu face la fel ai probleme cu statia ,daca face la fel inseamna ca ori s-a desirat bobina difuzorului ori este descentrat. Salutare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum