gaby Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Stie cineva cu ce pot inlocui tranzistorii BUR 608 din sursa osciloscopului ? Momentan am pus un 2sc3466 si un 2sc3884 si nu merge cum trebuie, tensiunile sant mai mici si frecventa este in jur de 8khz in loc de 20khz. Link spre comentariu
gaby Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Am inlocuit tranzistorii cu BY85x R degeaba. Cred ca are Tr3 defect, consumul sursei in gol este de 400 mA. Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Esti sigur ca nu ai scurtcircuit pe infasurarile secundare? Verifica diodele de la aceste infasurari. Vezi daca nu se supraincalzeste vreo dioda. Daca da, cauta inainte pe acel traseu. Link spre comentariu
gaby Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Din pacate nu este asa simplu. :cry: Nu este nimic in scurt in secundar. Link spre comentariu
gaby Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Am o problema cu desfasurarea pe orizontala, mai exact este mai mica cu 2 diviziuni si nu am idee in ce zona sa ma uit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum