AdryanX Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 As dori sa stiu daca exista un program de facut pcb-uri in care sa pot sa pun componentele la unghiuri aleatorii nu doar la 90,sau macar din 30 in 30 , si in care sa pot sa introduc o imagine pe fundal.Forma cablajului nu va fi una regulata , fiind niste arcuri de cerc in care componentele trebuie sa urmeze o anumita linie , pt asta imi si trebuie imaginea pe fundal multumesc pt eventualele raspunsuri imi cer scuze daca s-a mai discutata dar nu am gasit Link spre comentariu
catkiller Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 altium designer, dar nu stiu daca merge faza cu poza pe fundal Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 am avut un program , problema e ca nu mai stiu cum se numea , in care parca din greseala am pus poza pe fundal , avea in partea de sus bara cu categoriile de componente si in partea stanga le arata tipul si simbolul , era cv cu pcb ...astept poate sunt norocos si primesc un raspuns , daca nu va trebui sa incerc sa il fac manual , idee ce nu ma incanta Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 ia cauta express pcb poate asta e Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Sprint Layout te lasa sa incarci o poza pe fundal. Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 expres pcb a fost primul incecrcat dar nu e , o sa bag acum si Sprint Layout multumesc pt ajutor LE : Sprint Layout te lasa sa incarci o poza pe fundal. cum pot sa pun poza pe fundal ?? Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 [attachment=0]sl.jpg[/attachment] Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 pcb wizard ? Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 pcb wizard ? tutorial video: Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 tutorial video: sprint folosesc si eu , am scris pcb wizard ca raspuns la intrebarea lui referitoare la nume de programe care au inclus in titlul pcbiar pe astia i-am pus ca nu puteam posta Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Se poate şi în EAGLE, şi în PADS... Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 nu garantez ca se numea pcb programul , wizard nu e , era destul de simplu am facut primul meu cablaj in 2 ore , ca avea maxim 20 de componente printre care 2 integrate , este alta poveste. poate era o versiune mai veche a unui program si acum mi se pare diferit , ideea e ca fata de astea era super banal , avei lista de componente in stanga si dadeai si vedeai exact cum arata , iar in partea de sus erau categoriile cred ca o sa il fac de mana daca nu il gasesc , o sa mai caut , daca nu trebuie sa invat sa folosesc unul din programele astea Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 am gasit programul se numeste diptrance si partea de pcb era pcb layout de aici imi aduceam aminte , poza se poate pune , sa vad cu componentele la unghiuri mai ciudate cum fac multumesc celor care au incercat sa ma ajute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum