Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program de PCB cu forme complexe

AdryanX

Postări Recomandate

As dori sa stiu daca exista un program de facut pcb-uri in care sa pot sa pun componentele la unghiuri aleatorii nu doar la 90,sau macar din 30 in 30 , si in care sa pot sa introduc o imagine pe fundal.Forma cablajului nu va fi una regulata , fiind niste arcuri de cerc in care componentele trebuie sa urmeze o anumita linie , pt asta imi si trebuie imaginea pe fundal multumesc pt eventualele raspunsuri imi cer scuze daca s-a mai discutata dar nu am gasit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdryanX

5

• adicontakt

3

• ghimpe--

1

• catkiller

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am avut un program , problema e ca nu mai stiu cum se numea , in care parca din greseala am pus poza pe fundal , avea in partea de sus bara cu categoriile de componente si in partea stanga le arata tipul si simbolul , era cv cu pcb ...astept poate sunt norocos si primesc un raspuns , daca nu va trebui sa incerc sa il fac manual , idee ce nu ma incanta

Link spre comentariu

tutorial video:

sprint folosesc si eu , am scris pcb wizard ca raspuns la intrebarea lui referitoare la nume de programe care au inclus in titlul pcbiar pe astia :101 :101 i-am pus ca nu puteam posta
Link spre comentariu

nu garantez ca se numea pcb programul , wizard nu e , era destul de simplu am facut primul meu cablaj in 2 ore , ca avea maxim 20 de componente printre care 2 integrate , este alta poveste. poate era o versiune mai veche a unui program si acum mi se pare diferit , ideea e ca fata de astea era super banal , avei lista de componente in stanga si dadeai si vedeai exact cum arata , iar in partea de sus erau categoriile cred ca o sa il fac de mana :jytuiyu daca nu il gasesc , o sa mai caut , daca nu trebuie sa invat sa folosesc unul din programele astea

Link spre comentariu

am gasit programul :101 :101 se numeste diptrance si partea de pcb era pcb layout de aici imi aduceam aminte , poza se poate pune , sa vad cu componentele la unghiuri mai ciudate cum fac multumesc celor care au incercat sa ma ajute

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări