Vizitator osa_andy Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 dar atele de pe el se pot recupera si cat ar costa? Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Mersi aygun se sfat dar atunci cum de in alt comp imi vede hardul iar in al lui nu.Si mai ceva ce am incercat si s-a intamplat.Dupa cum am spus cu hdd-ul meu ,erge si daca leg si hdd-ul cel cu problema se repeta isrtoria cu eroarea.daca il scot merge OK.l-am legat si pe aceeasi panglica cu hdd-ul celalalt si separat si cu cd-rom si fara si acelasi lucru se intampla.dar inca ceva,in momentul in care leg acel hdd cu probleme tiuie ceva dar nu stiu ce.specific ca sursa este OK.este verificata.hdd esteMaxtor 120G PATA133 Poate vrei sa zici ca este Maxtor 120 G dar e pe ATA133 NU (PATA) cu a zis tu sunt mufe ata si sata dar pata nam auzit Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 pata si ide e acelasi lucru... terminologia au dat-o unii constructori de hdd, nu e o inventie a tovarasului nostru. Parallel ATA (PATA), originally ATA, is an interface standard for the connection of storage devices such as hard disks, solid-state drives, floppy drives, and CD-ROM drives in computers. The standard is maintained by X3/INCITS committee.[1] It uses the underlying AT Attachment (ATA) and AT Attachment Packet Interface (ATAPI) standards.The current Parallel ATA standard is the result of a long history of incremental technical development, which began with the original AT Attachment interface, developed for use in early PC AT equipment. The ATA interface itself evolved in several stages from Western Digital's original Integrated Drive Electronics (IDE) interface. As a result, many near-synonyms for ATA/ATAPI and its previous incarnations exist, including abbreviations such as IDE which are still in common informal use. After the market introduction of Serial ATA in 2003, the original ATA was retroactively renamed Parallel ATA.cat despre problema tovarasului, sa se astepte la ce-i mai rau Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 dar atele de pe el se pot recupera si cat ar costa? Aici ce ai vrut sa zici daca se pot recupera datele dupa hd sa inteleg . Te duci cu el la un prieten si il montezi in unitatea lui si el iti va recupera datele pe hd lui daca te duci la o firma ceve in oras te vor taxa cam scump si tu nu cred ca ai ceva valoros pe el date de firma sau ceva : ai poze muzica filme etc . asa ca nu te lasa pagubas .dami un pm si zimi ce-ai mai facut . Placa de baza de care ai tu am si eu ASUS K8N e foarte buna are si ATA si 2 MUFE de SATA pe ea . Link spre comentariu
Vizitator osa_andy Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Am pe el date foarte importante,iar pentru muzica filme si jocuri nu ma agit sa arunc cu banii.Pana una alta am scris pe forum exact ce scrie pe HDD.Asa ca pentru graseli va rog sa va adresati fabricii producatoare.Am incercat si pe alte compu'ri si nu a mers asa ca l-am dat unui prieten care v-a incerca sa-i schimbe placa de comanda ca am inteles ca aceea ar mai putea crea probleme.Daca nu, la o firma care sa-mi scoata discurile din el.Si daca nici asa,....... Va doresc o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum