SirRoger Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Am nevoie de schema si eventual ceva instructiuni pentru acest SWR-power metru.Schema imi trebuie pentru depanare.Are cuploare separate pentru puteri pana la 2KW...Va multumesc! Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Din pacate nu gasesc nici o informatie pe net....Aparatul propriu-zis e destul de complicat ca sa poata fi depanat dupa ureche: are 9 operationale LM301 cu elementele pasive aferente + tranzistori si alte circuite integrate. Ca si defect constatat: nu se aprinde decat ledul aferent scalei de 20W, acul instrumentului de sus ,,tinde" spre -infinit...hi hi si nu simte tensiunea continua scoasa de cuplor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 da, am cautat si eu dar din pacate nimic... Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 da, am cautat si eu dar din pacate nimic...Multumesc Marcel! Pare un aparat serios dupa constructie dar pacat ca nu se gaseste schema.Pana la urma o sa ma incumet sa incerc fara schema dar trebuie mai intaii sa caut datasheetul tuturor elementelor active ca sunt cateva integrate care seamana cu niste tranzistori dar au vreo 6 pini . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum