Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung s5230

Vizitator matthias

Postări Recomandate

Vizitator matthias

salutare...am un samsung s5230 si am o intrebare...nu mai pot pune parola de securitate de ex. daca nu vreau sa umble cineva la mesaje sau la poze sau asa iti poti pune parola....si la mine nu mai merge imi cere parola dinainte dar aia am uitato si intrebarea este nu se poate reseta cumva sa pun alta parola din nou??? :d

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

Top autori în acest subiect

IssueIf you have forgotten your Samsung security code, there's a way to reset it!SolutionPlease use one of the below Samsung secret codes to format your phone:There are actually two codes that you can actually use toreset the password. Below are these codes. Please dial themup and have the problem solved.*2767*3855# *2767*2878# Through this mean the security code will be reset to 0000. traiasca GOGU .. e chiar asa de greu de dat un search ? si daca nu merge mai sunt alte metode care se gasesc cu GOGU.. :bataievezi ca unul din ele rade si tot ce e in telefon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări