remus68 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Atentie la dispunerea terminalelor. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 acesti inlocuitorii ii pun in aceiasi pozitie cu cei inlocuiti sau este diferenta .......baza la baza emitor la emitor colector la colector Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Gasesti aici http://www.alldatasheet.com/ sau aici http://www.datasheetcatalog.com/ toate datele despre orice componenta. Spor la traba. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 am o eroare la calculator :cry: cand incerc sa deschid un fisier pdf se deschide in word si nu poat afla nimic despre fisierul respectiv Link spre comentariu
Mindware Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Ai acrobat reader instalat?Daca,nu...evident,instaleaza-l.Daca da,deschide intai acrobat readerul si foloseste butonul open din el pentru a accesa fisierul.Asa sigur merge Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 multumesc mult pentru sfaturi,intr-un final am renuntat sa il mai repar :cry: deoarece am constatat ca valoare pieselor ajunge undeva la 37 ron si eu la-m achitat cu 46 ron mai avantajos este sa cumpar unul nou....mai pot folosi cei 4 condensatori dupa placa sunt in stare buna si sunt si maricei(50v/4700uf) sineventual si radiatorul si restul componentelor ce mai sunt in stare buna.multumesc foarte mult celor care mi-au raspuns intrebarilor.ma gandesc sa achizitionez un diy200,ce parere aveti?ce imi recomandati?o zii buna Link spre comentariu
Vizitator anto Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 sall ma poate ajuta cineva si pe mine... am nevoie de 6 tranzistori c 945p331 sau sa imi spuneti niste inlocuitori sau unde pot gasi... multumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 sallAici ai incercat? viewforum.php?f=60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum