Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acordaj incinte...

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

6

• radue

2

• Mircea Bartic

1

• FIXVID

1

am facut filtru activ....am exagerat nitel ca a ramas numai sub bass si nu se mai auzea nimic doar diful tremura tare....acum l-am reparat dar parca nu nimeresc chiar sunetul cel mai placut....in simularea in bass box am o crestere cu 5 db in zona 80-120 hz....

Link spre comentariu

tot naspa suna ..filtru activ e bun taie suficient dar cum am mai spus incinta amplifica mult frecventele 80-120 hz cam cu 4,5 db conform graficului din bass box...ce sa fac???? :( astept ajutor..10x :)

Link spre comentariu

Multumesc pentru scheme....voi vedea ce o sa fac....din pacate n-am reusit sa fac incinta chiar asa bine... :( ...nu am avut loc asa ca am facut-o doar de 55 si di 35 litri(2 subincinte).....in loc de 140 si 65 litriAs avea nevoie de ceva mai simplu...o sa incerc un filtru band pass de genul 30-80 hz....

Link spre comentariu

Pai stiu ca asa e........tocmai asta e problema..dar nu am avut loc in casa sa fac o incinta mai mare. :smt085 ..incerc sa rezolv aceasta problema folosind corectia cu filtre active ..pana acuma nesatisfacator.. :smt085dar asta e problema la subincinta bass reflex.....la cealalta subincinta unde am astupat reflexul(incinta are acuma 35 litri pentru bass reflex sunt necesari 65 litri dar pentru incinta inchisa sunt necesari 20 litri..cum are 35 litri este ok pentru inchisa....) tot asa naspa suna deci ma gandesc ca problema e tot in filtre....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări