Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda pentru un grunding

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

2

• tv1

1

• FLORIN IORDACHE

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Mai puteti utiliza telecomenzi care au functii comune atat pentru partea de Tv cat si pentru cea de video. Una dintre ele ar fi originala TVP 760, sau clone de acest gen.

Link spre comentariu

Va Salut ! Eu unul cred ca este vb de telecomanda Pilot P4120Y,dar mai asteptati si de la alti colegi si alte informatii. :da Succes !! :aplauze

Mersi , la aceasta a mai fost indrumat cu "Google" dar am dorit sa stiu mai sigur, am avut citeva telecomenzi de grunding dar nu puteam sa dau " OK " .Am mai gasit un model de telecomanda " IRC 81359 " dar nu am gasit de unde sa cumpar.
Link spre comentariu

telecomenzi care merg pe acest aparat...1-- com3947 com2-- tp763 tvk originala grundig3-- ir276 gbs4-- p4120 pilotps1...marca acestui aparat este GRUNDIG , NU GRUNDING ... :nebun: ps2...nu mai cautati himere ...! tot ce inseamna irc8xxx , adica marca classic nu se comercializeaza in rsr...! sint telecomenzi de inalta calitate , pretul lor este mare , iar destinatia lor predilecta este piata vestica...in special piata din uk... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări