Vizitator pschlacter01 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 cam asa arata ....imi poate spune cineva ce treb sa cumpar si daca ar merge caloriferu fara Link spre comentariu
gl 04 eyc Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 este siguranta termica, 15A, 130^C. Trebuie schimbata cu una noua. Link spre comentariu
Vizitator pschlacter01 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 este siguranta termica, 15A, 130^C. Trebuie schimbata cu una noua.sa inteleg ca nu ar putea functiona fara ea? Link spre comentariu
gl 04 eyc Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 functioneaza si fara, dar este o protectie (scurtcircuite, incendii) in cazul in care termostatul nu mai functioneaza corect. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Daca contactele termostatului raman lipite, acest releu cu bimetal evita explozia sau in cazul in care garnitura cedeaza prima, curgerea uleiului in incapere. Link spre comentariu
Vizitator pschlacter01 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 este siguranta termica, 15A, 130^C. Trebuie schimbata cu una noua.sa inteleg ca nu ar putea functiona fara ea?as dori sa mai stiu de cati Amperi trebuie sa fie siguranta termica. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Pai 15A, inseamna 15 amperi, dar 15amperi imi pare cam mult, uzual sunt la 6 amperi, iar 130 este temperatura de deconectare. Link spre comentariu
Vizitator pschlacter01 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Pai 15A, inseamna 15 amperi, dar 15amperi imi pare cam mult, uzual sunt la 6 amperi, iar 130 este temperatura de deconectare.ms frumos Link spre comentariu
Vizitator pschlacter01 Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 am revenit.... am descoperit ca intrerupatorul este defect, in el intra 3 fire im poate spune cineva ce fire pot unii ca sa mearge caloriferu pe puterea maxima?? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Dl. gl 04 eyc are dreptate, acum am vazut poza, siguranta este de 15A(amperi) avand in vedere ca este piesa originala, trebuie inlocuita cu una cu aceleasi carcterisitici.Eu nu va sfatuiesc sa-l utilizati cu atatea "simplificari"(fara siguranta termica, cu conexiuni improvizate) este periculos. Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Profit de topic pt a intreba si eu ceva. Cunoaste cineva date despre caloriferul electric marca LUX fabricat in Romania? Am cautat prin magazine un calorifer cu ulei bun dar sunt dezamagit de ceea ce am gasit.Toate cele din comertul actual sunt slim si elementii cu ulei sunt extrem de subtiri. M-ar tenta sa caut un calorifer de pe timpuri romanesc model Lux cu minim 12 elementi,ce stiti despre fiabilitatea acestor modele care par mult mai bine facute decat cele actuale.... Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 eu am 3 buc Homeleader cumparate din Metro la reduceri toate cu defecte, aripi deformate, scapari de ulei, dupa 7 ani merg toate, am mai luat intre timp 2 bucati miniatura pe linga ele, merg de 2 ani si astea toate au fost luate la jumate pret, deci pe la 70-80 lei asa ca se pare nu conteaza marca apropo eu am incalzirea doar cu electricitate, apartament cu 3 camere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum