Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv shov nu afiseaza osd

petreelectronic

Postări Recomandate

Televizor shov model stv5214 procesor st92195c781/mbf memorie 24c08 sasiu tv2km.Functioneaza perfect, face toate functiile din telecomanda dar nu le afiseaza pe ecran, intra in meniu service cu telecomanda n18 modificata dar nu stiu precis ce functie trebuie modificata poate reusesc sa rezolv prin "bajbaiala".Daca exista posibilitate de resetare sau poate are cineva alta solutie in afara de scriere memorie deoarece nu dispun de cele necesare, pentru ca nu am facut niciodata.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

5

• petreelectronic

3

• dan cod

2

• tehtronics

1

Si ca forma si ca si amplitudine? Pe pinii procesorului unde intra semnalele H si V sunt conectati la masa niste conzi de cativa pico, incercati sa-i scoateti si vedeti ce se intampla. Poate sa fie chiar si procesorul cu probleme. Succes!

Link spre comentariu

Dupa ce repari OSD-ul(cele 2 semnale de sincronizare H+V,daca proc nu este plesnit)cu telec N18,intri in service:Menu>6.4.8.3 si reglezi parametrii..Hs orizontal shift deplasare oriz tipic=33,Vhs vertical shift tipic=30,Va vert.ampli tipic=30,Vs vert liniaritate tipic=33..succes.

Link spre comentariu

Dupa ce repari OSD-ul(cele 2 semnale de sincronizare H+V,daca proc nu este plesnit)cu telec N18,intri in service:Menu>6.4.8.3 si reglezi parametrii..Hs orizontal shift deplasare oriz tipic=33,Vhs vertical shift tipic=30,Va vert.ampli tipic=30,Vs vert liniaritate tipic=33..succes.

Cu butonul ascuns al telecomenzii.Este sasiu TV2KM.
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Mersi colegu....am ecran albastru insa tot fara OSD....inainte aveam alb....tv raspunde la comenzi on/off , schimba canalele de pe panou...posibil si quartz?

Teecomanda momentan nu o mai am, de aceea astept un cod longer pentru acest tv

Link spre comentariu

Primele doua fac la fel ca cel al colegului....adiac albastru fara osd....o sa verific si semnalele vsync si hsync

Semnalele sunt in regula....imaginea este buna....clara....

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări