Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plobleme boxe

Vizitator Adytzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

3

• Dj_Dog

2

• alex20alex

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Adytzu

Dance manele hip hop orce dar la manele mai merge sa urc bassu dar la restu eu ma gandeam ca o fi din cauza difuzoarele ca pana la jumate se aude superb si pot sa urc si bassurile aproape de blana

Link spre comentariu

am facut un proiect de magazin si imbecilul ala de la firma de lumini a vazut in proiect instalatia de sonorizare si si-a luat libertatea de a livra o data cu luminile si un amplificator+difuzoare de plafon...amplificatorul era ceva similar cu ce-i integrat in boxele astea, un asa zis mp3 player portabil si un egalizator. sunt 100% convins ca e acelasi lucru in boxele tale... ampliful ala e un jeg nenorocit, o mizerie... fa rost de un kil de benzina si da-le foc, sau vinde-le repede... eu m-am infuriat foarte rau cand am vazut ce porcarie poate sa fie treaba aia... bazaia ca toti dracii, pocnea daca-l atingeai, n-avea bass nici daca-i faceai vraji si cel mai probabil s-a ars in primele zile... asa e cand scapi pt. 2 zile proiectul din mana si lasi analfabetii sa ia decizii... P.S. cu banii aia luai sh un amp de 2x60w si 2 boxe, de le aveai pe viata... :91

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Adytzu

sallz am revenit iara k o intrebare :jytuiyu am cumparat un aplificator ECLER-MPA280 4-canale la 70w asa scrie pe el :freaza: la bagat la boxele k pricina ca nu se auseau bn ak se aud superb prin amplificatoru asta dar nu se mai aud la fel de tare nustiu care ar fi ploblema?sa nu scoate amplifu 70w sau sa fie boxele mai mai de atat?voi ce ziceti?poate imi mai trebuie un EQ sau nu am destul semnal din pc??orcum cert este ca boxele mai duc ca leam bagat si prin legatura briged ca are si asa cva amplificatori si da 140w pe briged asa se aude mai tare dar imi incalzeste amplificatori ca boxe sunt oe 4 ohmi si pe briged amplifu este pe 8ohmi :cry: dar nu inteleg de ce nu se aud la fel de tare ca k statia veche ?ak am claritate si bass dar a scazut volumu ce sa fac ?care ar fi cauza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări