Vizitator Adytzu Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 AM DESFACUT O BOZA SI DIFUZOARELE SUN LEGATE UNU DE ALTU SI NU AU FILTRE NU AU NIMIC ATAT TWEETERELE AU UN CONDESATOR PE ELE Link spre comentariu
Optiplex Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 legate in serie ... si inalta nu are filtru ... am mai vazut twiter cu condensator insa avea nevoie de filtru ...nu stiu ce sa zic ... ai incercat totusi cu alt amplif ? Link spre comentariu
alex20alex Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 NU AU FILTRE NU AU NIMIC ATAT TWEETERELE AU UN CONDESATOR PE ELEPai si condensatorul ala amarat tot filtru este "ordinu 1 (6db/octave)" Link spre comentariu
Vizitator Adytzu Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 k alt amplificator nu am incercat ca nu am decat a cumpar sau sal skimbpe care al am vz pe net placute gata facute k finali condesatori tot ce trebuie Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Ce muzica asculti pe ele, poate ca asa ne dam seama mai bine despre ce e vorba... Link spre comentariu
Vizitator Adytzu Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Dance manele hip hop orce dar la manele mai merge sa urc bassu dar la restu eu ma gandeam ca o fi din cauza difuzoarele ca pana la jumate se aude superb si pot sa urc si bassurile aproape de blana Link spre comentariu
Vizitator Adytzu Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Stie careva un amplificator second hand cam la 150-200w? il cumpar sa vad daca se aud mai bine boxele daca nu sa al am pt alte boxe daia il vreau si mai mare Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 am facut un proiect de magazin si imbecilul ala de la firma de lumini a vazut in proiect instalatia de sonorizare si si-a luat libertatea de a livra o data cu luminile si un amplificator+difuzoare de plafon...amplificatorul era ceva similar cu ce-i integrat in boxele astea, un asa zis mp3 player portabil si un egalizator. sunt 100% convins ca e acelasi lucru in boxele tale... ampliful ala e un jeg nenorocit, o mizerie... fa rost de un kil de benzina si da-le foc, sau vinde-le repede... eu m-am infuriat foarte rau cand am vazut ce porcarie poate sa fie treaba aia... bazaia ca toti dracii, pocnea daca-l atingeai, n-avea bass nici daca-i faceai vraji si cel mai probabil s-a ars in primele zile... asa e cand scapi pt. 2 zile proiectul din mana si lasi analfabetii sa ia decizii... P.S. cu banii aia luai sh un amp de 2x60w si 2 boxe, de le aveai pe viata... Link spre comentariu
Vizitator Adytzu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 sallz am revenit iara k o intrebare am cumparat un aplificator ECLER-MPA280 4-canale la 70w asa scrie pe el la bagat la boxele k pricina ca nu se auseau bn ak se aud superb prin amplificatoru asta dar nu se mai aud la fel de tare nustiu care ar fi ploblema?sa nu scoate amplifu 70w sau sa fie boxele mai mai de atat?voi ce ziceti?poate imi mai trebuie un EQ sau nu am destul semnal din pc??orcum cert este ca boxele mai duc ca leam bagat si prin legatura briged ca are si asa cva amplificatori si da 140w pe briged asa se aude mai tare dar imi incalzeste amplificatori ca boxe sunt oe 4 ohmi si pe briged amplifu este pe 8ohmi :cry: dar nu inteleg de ce nu se aud la fel de tare ca k statia veche ?ak am claritate si bass dar a scazut volumu ce sa fac ?care ar fi cauza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum