Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plobleme boxe

Vizitator Adytzu

Postări Recomandate

Vizitator Adytzu

sallz am si eu o ploblema am cumparat 2 boxe la 800 Roni cu statie inclusa in ele dar nu se aud bine nu pot sa urc bassu el pe statie are 2 reglari de bass si nu pot urca decat 1 daca al urc si pe el 2 nu se mai aude bine si cu primu nu este de ajuns bassu ce sa le fac sa se auda bine pot skimba difuzoarele amplificatoru ce sa skimb sa se ada bine?uitati aici poze k ele http://img837.imageshack.us/img837/3466/p1510101004.jpg http://img685.imageshack.us/img685/4653/p1510101007.jpg http://img821.imageshack.us/img821/6214/p1510101006.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

3

• Dj_Dog

2

• alex20alex

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

in primul rand ca boxele alea sunt niste pocnitori in toata regulareglajele din equalizer sunt total gresite, nu tre sa mergi cu ele aproape de maxim, lasa-le de preferat pe toate la 0dB

Link spre comentariu

Sînt ptr copii să cînte karaoke, fără supărare. Scapă de ele, mai strîngi bani şi cumperi ceva bun.Nu poate nimeni să te ajute fiindcă tot ansamblul e prost conceput şi realizat, nu are o singură problemă.

Link spre comentariu

Scapă de ele, mai strîngi bani şi cumperi ceva bun.

+1

2 boxe la 800 Roni cu statie inclusa in ele

Eu totus nu inteleg cum poti da 800 lei asa pur si simplu pe astfel de boxe , nu le-ai ascultat inainte?Poti incerca sa pui boxa fara amplificare pe un alt amplificator sa vazi daca suna mai bine, nu te arunca la multi watti ca amplificatorul actual nu cred ca sare de 2x100w (si asta in cazul fericit) si daca iti place cum suna faci o mica modificare si le faci pasive ,si cumperi un amplificator mai de "doamne ajuta" ! (asta daca nu vrei sa scapi de ele).
Link spre comentariu

Ce sursa de semnal folosesti???Daca de pe USB stick se aude acceptabil, e o problema de neadaptare a impedantei, de ex. placa de sunet din PC on-board e slaba, nu scoate nici macar 1Vvv.O placa de sunet pe PCI ar putea fi solutia.

Link spre comentariu

cotetele alea nu au cum sa se aude bine de pe orice le-ai da semnaleu cred ca aia de unde le-ai cumparat au reusit cumva sa te pacalesca,sau tu nu ai putut observa adevarul dupa cum au spus si colegii,chestiile alea au prea multe nereguli ca sa ''sune bine''din pacate te-ai ales cu ele si cu banii dati(destui de multicei pt vremurile noastre dupa cum ai obs)cand ridici basu' din corectie bagi rapid amplificatorul in distorsiuni,chiar daca pui altul mai mare,poate or sa sune ceva mai tare daca rezista difuzoarele,dar tot asa de prost o sa suneEu cred ca a fost ceva in neregula cand ai facut proba aia de ai dat banutzii munciti pe asa ceva,pt ca puteai gasi amp si boxe separate,in special la mana a doua care sunau de pe alta lume comparativPana la urma pt ce le-ai luat? destinatia lor adica

Link spre comentariu
Vizitator Adytzu

leam luat pt casa mie imi place sa asc muzica mai tare si daca schimb si difuzoatele si amplificatoru tot nu o sa se auda bine? si ca sursa dau din pc am placa de sunet realtek hd ombord si din pc se aude mai tare fata de stik

Link spre comentariu
Vizitator turbo

incearca sa schimbi difurile, daca la basi e problema, iti recomand difuzoarele de kevlar, au un bas superb, eu am luat de la electronika si sunt cel mai multumit de asa ceva. DAr s-ar putea ca boxa sa nu aiba filtre, sau sa nu fie bine proiectate, verifica daca are, in primul rand. Am vazut boxe cu dif de inalte legate in paralel cu basul, nici filtru de inalte nu avea . Merg la proba, dar dupa 15 minute ramai fara inalte...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări