Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mp3

Vizitator kosmin90

Postări Recomandate

Vizitator kosmin90

salll....As dori si eu o informatie in legatura cu un mp3 cel de la aceasta adresa ( http://www.techbuy.com.au/products/7607 ... 350R-S.asp ) il am de un an de zile si nu am avut probleme cu el il folosesc la masina printr-o mufa care intra in casetofon, insa de ceva timp acumulatorul nu mai tine atat de mult si cum e criza :rade: m-am gandit ca in locul aculatorului sa pun 2 baterii sau un acumulator de telefon sau daca se poate sa il incarc cu un transformator din acela reglabil de masina....si cum nu ma prea pricep la electronica si nu as vrea sa fac vreo prostie sa nu mai functioneze nici o ora :rade: sau daca e posibil sa formatez acumulatorul, astept raspunsurile voastre sper ca sa nu imi dati ideea sa imi cumpar altul pentru ca dupa cum am spus e criza......va multumesc mult si ma scuzati daca mai am greselii sau nu am postat unde trebuia :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catkiller

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări