Vizitator kosmin90 Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 salll....As dori si eu o informatie in legatura cu un mp3 cel de la aceasta adresa ( http://www.techbuy.com.au/products/7607 ... 350R-S.asp ) il am de un an de zile si nu am avut probleme cu el il folosesc la masina printr-o mufa care intra in casetofon, insa de ceva timp acumulatorul nu mai tine atat de mult si cum e criza m-am gandit ca in locul aculatorului sa pun 2 baterii sau un acumulator de telefon sau daca se poate sa il incarc cu un transformator din acela reglabil de masina....si cum nu ma prea pricep la electronica si nu as vrea sa fac vreo prostie sa nu mai functioneze nici o ora sau daca e posibil sa formatez acumulatorul, astept raspunsurile voastre sper ca sa nu imi dati ideea sa imi cumpar altul pentru ca dupa cum am spus e criza......va multumesc mult si ma scuzati daca mai am greselii sau nu am postat unde trebuia Link spre comentariu
catkiller Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 probabil se alimenteaza la 3,3V iti trebuie o mufa de bricheta si un regulator de 3,3V si ai rezolvat problema:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum