mitidj2008 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 ce parere aveti de aceasta boxa cu woofer de 8" daca nu ma insel. am 4 asa din tre care 2 au tweeterele arse. clipuri Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 e aici am ramas impresionat. daca va uitati bine un Speakon are 4 contacti denumiti +1 -1 si +2-2. in care unu leaga pe boenrle 1 wooferu si pe 2 tweeteru sau cum vrea. ciuat ca pe bornele +2-2 au legatura cu crossoveru. si este intrare, ba chiar scrie cum se vede firele negru albastru +IN HI- intrare pentru inalte,ca pini +1-1(firele rosu negru) se duc la +IN LO-. deci daca acolo dau semnal sar zice ca se dezactiveaza crossoveru si wooferu si driveru(tweeterul) trece pe direct. voi ce parere aveti?? nu am incercat nimik. am sa incer sa dau semnal sa vad. dar foarte ciudat. asa cum il folosesc eu cu intrare pe +1-1 se aude si woofer di tweerter. pe crossover scria proel cs010 dar nu gasesc mai nimic pe net. o fii productie veche. si cu tranzistori la ce or trebui? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 e aici am ramas impresionat. daca va uitati bine un Speakon are 4 contacti denumiti +1 -1 si +2-2. in care unu leaga pe boenrle 1 wooferu si pe 2 tweeteru sau cum vrea. ciuat ca pe bornele +2-2 au legatura cu crossoveru. si este intrare, ba chiar scrie cum se vede firele negru albastru +IN HI- intrare pentru inalte,ca pini +1-1(firele rosu negru) se duc la +IN LO-. deci daca acolo dau semnal sar zice ca se dezactiveaza crossoveru si wooferu si driveru(tweeterul) trece pe direct. voi ce parere aveti?? nu am incercat nimik. am sa incer sa dau semnal sa vad. dar foarte ciudat. asa cum il folosesc eu cu intrare pe +1-1 se aude si woofer di tweerter. pe crossover scria proel cs010 dar nu gasesc mai nimic pe net. o fii productie veche. nu are nici o treaba sant in paralel +1-1 si +2-2 am studiat circuitu ramane curios acei tranzistori cica ar fi limitatori poate sa nu ard boxa interesant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum