Vizitator crysbling Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 ok multumesc merg pe incredere am sa le comand apoi mai vedem!!multumesc la toti! Link spre comentariu
Vizitator crysbling Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 ma iertati mai am o intrebare!eu am amplificator 2x80w8ohmi in cazul ca pastrez difu de bass si pun medii sbx1620 si inalte tot de la sal filtre3cai tot de la sal mediile si inaltele nu au decat 60w pot aparea probleme sau se pot lega cumva anume sa nu creeze probleme? Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 NU ai probleme de putere in schimb ai probleme cu filtru. Vezi in link-ul urmator cum se proiecteaza un filtru calumea: http://www.diy-audio.ro/cum-construim-u ... pasiv.html Daca crezi ca poti sa faci tot ce scrie mai sus e ok. Daca nu......un filtru cumparat de-a gata din magazin va crea problmeme ce nu pot fi prevazute. Poate chiar sa creeze probleme de impedanta si risti sa arzi una alta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum