Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare receptor infrarosu

Vizitator Xarc

Postări Recomandate

va rog frumos sa va dati cu parerea despre acest receptor infrarosu si sa-mi spuneti care ar fi "identitatea" lui sau macar un echivalent daca exista pe la noi pe piata.

Posted Image

va multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

circuitul are 3 pini mari si lati...! ii numerotati de la stinga la dreapta , sau invers , cum vreti dvs...! unul dintre cei trei pini este pin de masa , alt pin este alimentarea , iar al treilea este iesirea de infrarosu...! abia dupa ce masurati tensiunea de alimentare si ne comunicati si dispunerea celor trei pini , abia dupa aceea veti putea fi ajutat... :da

Link spre comentariu
Vizitator Xarc

nu ma pricep foarte bine dar incerc sa fac un desen al circuitului ... tensiunea de alimentare al IR nu este permanenta, ea este aplicata pentru foarte putin timp. ca aparat de masura nu am decat un voltmetru digital "noname" care nu poate sa redea corect in acest timp. dar ce pot sa va spun este ca montajul se cupleaza la serialul calculatorului + PS2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări