Vizitator cllaudiu87 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 am cumparat acum o sapt un electrosoc lam folosit de 2ori si acum nu mai merge cred ca sa ars transformatoru voi c parere aveti pot gasi alt transformator? Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 bateria e buna? Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Trecand peste aspectul legal, la un electroshoc se pot defecta mai multe. Poti sa ai un tranzistor din convertor bushit,poti avea bobina ridicatoare impuskata, etc..Desfacut, masurat continuitati, verificat lipituri,etc.. Link spre comentariu
Vizitator cllaudiu87 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 da bateria deabea am formatato dar nu mai merge lanterna merge ledul cum ca e activat electrosocu e aprins dar cand apas nu face nik.dar dak e de la amplificator se poate inlocui? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 voi c parere aveti pot gasi alt transformator?Da.dak e de la amplificator se poate inlocui?Da.Depinde ce cunostiinte in materie de electronica ai. Si inca ceva - nu mai folosi limbaj de chat pe Elforum. Citeste regulamentul viewtopic.php?f=36&t=2390 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum