Vizitator dorudj Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 salut,am adus recent un telefon vodafone 246 din GERMANIA si cand introduc orice cartela din Romania apare mesajul sim lock, daca stie cineva cum se poate decoda raman dator. Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 E platforma XGOLD..momentan nu se poate decoda cu nici un box existent! Doar decodare pe imei..pe server..dar costa si nu cred ca merita! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 E platforma XGOLD..momentan nu se poate decoda cu nici un box existent! Doar decodare pe imei..pe server..dar costa si nu cred ca merita!Este valabil si pentru Vodafone 236...........???. Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 NU..236 se decodeaza la "orice" service respectabil! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 NU..236 se decodeaza la "orice" service respectabil!Ok multumesc ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum