Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF MONO 150W CU 2SA 1943 SI SC 5200 PRBL LA ALIMENTARE

Vizitator daniel_mkd

Postări Recomandate

Vizitator daniel_mkd

Salut. Am cumparat azi un AMPLIF MONO 150W CU 2SA 1943 SI SC 5200 PRBL si un FILTRU ACTIV DE SUBWOOFER si nu am reusit sa ii alimentez.Va rog ajutati-ma cu un sfat.am pus si poze..Banuiesc k nu am legat bn , nu stiu de ce am V- si GND, cum se leaga.. banuiesc k sunt de ras :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• catalinux2004

2

Top autori în acest subiect

Vizitator daniel_mkd

MS mult. Banuiesc k sursa mea nu este tocmai ok... Ink o intrebare te rog.. pot lega asa ceva la auto?maine dim vroiam sa incerc si la baterie. Multumesc frumos si scz

Link spre comentariu

Acumulatorul auto are doar +V si GND(care e defapt -V) iar tie iti trebuie un +V un GND(care e defapt 0V) si un -V adica trebuie alimentat de la un transformator cu doua infasurari secundare identice. Ex:+30V/0V/-30V.Mai exact cu ce sursa ai alimentat tu ampliful. Daca esti chiar atat de incepator inainte de a pune in functiune un amplificator iti recomand sa te documentezi macar putin. Intra la coltul incepatorului si acolo gasesti destule pentru tine. Mai e si suplimentar sectiunea de documentatie. Vezi schema de mai jos. Asa ar trebui sa arate schema sursei pentru ampliful tau.

Link spre comentariu

Nu electroliticii erau problema ..mie imi era teama in primul rand sa nu fi alimentat baiatul nostru direct din traf deasta i-am aratat schema de mai jos.In cepator sunt si eu dar surse am facut destule. Macar atata lucru sa stiu si eu. Electrolitici poti pune cati vrei tu si daca nu vrei sa pui nu pui si gata.Urechile tale sufera nu ale noastre.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări