Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Salut. Am cumparat azi un AMPLIF MONO 150W CU 2SA 1943 SI SC 5200 PRBL si un FILTRU ACTIV DE SUBWOOFER si nu am reusit sa ii alimentez.Va rog ajutati-ma cu un sfat.am pus si poze..Banuiesc k nu am legat bn , nu stiu de ce am V- si GND, cum se leaga.. banuiesc k sunt de ras :( Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Trebuie sa il alimentezi de la o sursa simetrica - GND este masa. V+ este plusul surse si V- este minusul (in acest caz, minusul nu este masa). Link spre comentariu
Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Sunt cam afon crd, e posibil sa le fii legat si bn... Imi poti da te rog un exemplu de cum ar treb sa le leg sau undeva sa ma uit? te rog mult. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Asa se alimenteaza etajul final (este o adaptare dupa P27B de la Rod Elliott). Link spre comentariu
Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 MS mult. Banuiesc k sursa mea nu este tocmai ok... Ink o intrebare te rog.. pot lega asa ceva la auto?maine dim vroiam sa incerc si la baterie. Multumesc frumos si scz Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Nu se poate lega direct la acumulatorul auto! Numai la o sursa simetrica. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Acumulatorul auto are doar +V si GND(care e defapt -V) iar tie iti trebuie un +V un GND(care e defapt 0V) si un -V adica trebuie alimentat de la un transformator cu doua infasurari secundare identice. Ex:+30V/0V/-30V.Mai exact cu ce sursa ai alimentat tu ampliful. Daca esti chiar atat de incepator inainte de a pune in functiune un amplificator iti recomand sa te documentezi macar putin. Intra la coltul incepatorului si acolo gasesti destule pentru tine. Mai e si suplimentar sectiunea de documentatie. Vezi schema de mai jos. Asa ar trebui sa arate schema sursei pentru ampliful tau. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Asa ar trebui sa arate schema sursei pentru ampliful tau.Nu. Ii mai trebuiesc condensatorii electrolitici de filtraj, adica asa: Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Nu electroliticii erau problema ..mie imi era teama in primul rand sa nu fi alimentat baiatul nostru direct din traf deasta i-am aratat schema de mai jos.In cepator sunt si eu dar surse am facut destule. Macar atata lucru sa stiu si eu. Electrolitici poti pune cati vrei tu si daca nu vrei sa pui nu pui si gata.Urechile tale sufera nu ale noastre. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum