Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RAK pentru acesorii audio

Victor Postolachi

Postări Recomandate

Buna tuturor! De fiecare data cind ma duceam la vreo manifestare m-a saturam de carat, amplificatorul mixerul, si citeodata se intimpla ca acolo unde era sarbatoare ba nu aveau masa, ba mesele sunt pentru mincare si nu pentru aparataj etc, pina la urma m-am hotarit sa-mi fac un RAK pentru doua amplifuri si un mixer, ca sa nu se mai repete problemele mentionate mai sus. Din cele avute pe la servici mi-am construit acest RAK care dupa parertea mea am sa-l mai imbunatatesc cu ceva ce lipseste, dar astept si parerea celor care au mai facut asa ceva. Abea este inceputul acestui proect, nu l-am facut dupa careva proecte dar asa dupa ochi si imaginatii ca sa-mi fie mie mai convenabil si respectiv s-a incep a aseza dispozitivele si a le prinde in suruburi. Accept orice pareri si sfaturi... mai jos pozele cu RAKUL.Multumesc inca odata!!.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• Victor Postolachi

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Sa lasi spatii intre elementele din rack pentru o ventilatie/racire corespunzatoare a amplificatoarelor de putere si nu numai a lor....Si sa pui roti pe latura din stanga, pe latura din dreapta sa pui doua piciare fixe si un maner pentru transport facil.....In rest arata ok....Succese....

Link spre comentariu

Din cele avute pe la servici mi-am construit acest RAK

:rade: Este bine ca mai ai servici si ca se mai gaseste cite ceva pe-acolo... Cind va veni "economia de piata" peste voi, va fi din ce in ce mai greu... Recomandarea mea este sa utilizezi 4 roti (nu 2 !) sa il deplasezi mai usor - toate rotile sa pivoteze, iar doua din ele sa fie prevazute cu frina. Ai grija unde montezi mixerul, sa nu ai probleme cu radiatii electromagnetice ale transformatorului de retea din amplificatorul de sus. In partea din spate poti monta un distribuitor cu cit mai multe prize de retea. :aplauze Succes!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări