Vizitator cynk Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 am o problema cu sunetul cand conectez laptopul la mixer.sunetu se aude distorsionat fara voce,si bass si daca scot putin jacku afara incepe sa se auda normal. daca conectez un player normal nu laptop nu are nici o treaba.este problema cu mixerul sau cu laptopul?.mentionez ca am conectat laptopul cu mixerul cu un cablu jack mic 3,5 si un adaptor de jack mare in mixer.ma poate ajuta si pe mine cu aceasta problema?multumesc anticipat Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 pare a fi ceva in neregula cu cablul cu care duci semnal in mixerori sunt mufele proaste ori nu sunt legaturile facute bine daca ai ceva adaptor dinala ieftin de la 3,5mm la 6,3mm,poate este ceva contact slabit in el,da volumul incet de tot la mixer si misca-le putin sa vezi daca se aude bineOri adaptorul ori cablul sunt cel mai evident de vina daca individual laptopulsi mixerul funtioneaza Link spre comentariu
Vizitator cynk Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 pai am schimbat cablurile de multe ori.problema e ca mixeru are 2 intrari pe un canal adica line si insert.daca bag pe line cum e normal nu se aude bine.dar daca bag pe insert se aude normal numa ca imi sare basu ca naiba si nu are aceeasi putere.nu prea ma pricep la boxe,mixere,amp,chestii dinastea deci chiar nu stiu ce ar putea fi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum