Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

are cineva schema pentru asta?

Vizitator schumydan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• zal

1

• Nita Mihai Cristian

1

• albasete

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator schumydan

am pus-o in functiune si a mers pana la un moment dat pana cand au ramas toate becurile aprinse, daca o las putin merge ce merge si la fel face? ce poa sa fie de vina?

Link spre comentariu

Pentru inceput schimba si tu electroliticii ca la cum arata are ceva ani si mai mult ca sigur sunt dusi sau devalorizati.Cam asta e boala principala la aparatele rusesti (pe langa altele)

Link spre comentariu
:aut: Pentru cerere de schema trebuia sa postezi aici viewforum.php?f=16Date tehnice:An fabricatie - 1988Canale de lucru - 3Canale de pauza - 1Putere maxima absorbita de la retea - 200 WDimensiuni de gabarit aparat 290х225х85 mmDimensiuni de gabarit proiectoare (1 bucata) 205х120х155 mmMasa - 6,2 kgSi schema:
Link spre comentariu
Vizitator schumydan

aia sigur nu e schema la ce am eu in cutie, se alimenteaza direct de la 220 fara nici un traf si are un microfon micut care chipurile preia semnalul. o fi alt montaj in cutia aia? da nu prea cred ca toate par sa fie ale ei....practic ce se vede in prima poza este tot circuitul, nu mai are altceva decat potentiometrele de unde te joci cu beculetele si ledurile alea de pe panou

Link spre comentariu

Ce am postat eu este sigur schema aparatului FOTON 2 a carui carcasa cu denumirea ai postat-o! Daca este sau nu schema placii care ai gasit-o in cutia aparatului, este cu totul altceva. Din moment ce ai placa respectiva, de ce nu ii "scoti" schema si o compari cu schema originala, postata de mine?

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări