Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare senon

nonyhaha

Postări Recomandate

Daca folosesti un difuzor de cursa mare, dar lenes la SPl obti acelasi rezultat ( im miscarea volumului de aer ) daca folosesti un difuzor de 15" u cursa mica si cu SPL mare.Arata binisor, numai sa sune la fel cum arata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

8

• Sharky

4

• Shambala

2

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

pai doar nu am bobinat pe mana!am fost la un atelier unde aveam o chestie cu manivela pe care am montat 2 pereti laterali si unteriorul pe un surub, dupa care am bobinatdaca ai nevoie vreodata, cauta un atelier si ai sa vezi ca se bobineaza destul de usor, numai ca e nevoie de timp multcat despre cursa difului, ma satisfacei-am dac cu winisd un test la 10 hz, special pentru cursa, si iam dat pana auu inceput sa apara paraziti, si credema ca sunt mai mult de 4 cm de cursa acolopoate fac un filmulet cu o camera mai buna...si pentru puterea lor, imi ajung pentru orice petrecere intr-o camera de 5*8 m, sa nu mai spunem de apartamente de bloc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări