radue Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Daca folosesti un difuzor de cursa mare, dar lenes la SPl obti acelasi rezultat ( im miscarea volumului de aer ) daca folosesti un difuzor de 15" u cursa mica si cu SPL mare.Arata binisor, numai sa sune la fel cum arata. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Oricum difurile alea nu au o cursa prea mare...Daca le misti cu mana normal ca se duc mult, dar zona liniara e scurta. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Septembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2005 pai doar nu am bobinat pe mana!am fost la un atelier unde aveam o chestie cu manivela pe care am montat 2 pereti laterali si unteriorul pe un surub, dupa care am bobinatdaca ai nevoie vreodata, cauta un atelier si ai sa vezi ca se bobineaza destul de usor, numai ca e nevoie de timp multcat despre cursa difului, ma satisfacei-am dac cu winisd un test la 10 hz, special pentru cursa, si iam dat pana auu inceput sa apara paraziti, si credema ca sunt mai mult de 4 cm de cursa acolopoate fac un filmulet cu o camera mai buna...si pentru puterea lor, imi ajung pentru orice petrecere intr-o camera de 5*8 m, sa nu mai spunem de apartamente de bloc... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 aia nu spune absolut nimic.Ai analizat distorsiunile cu un aparat de masura?Sunt destule difuri profi care misca tot atat de mult. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Septembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2005 nu, nu am masurat distorsiunile, ci doar clipingul, si am avut grija sa nu ajunga acolosi cum se masoara distorsiunile?? Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 habar nu am...banuiesc ca cu un microfon performant cu care compari ce scoate diful cu ce bagi in el. Link spre comentariu
ics Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Uite cum a masurat nenea asta distorsiunile. http://www.shine7.com/audio/bpa300.htm (scroll down) Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 si cum se masoara distorsiunile?? http://www.elprod.ro/diy/distorsion.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum