Vizitator ciprianTM Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 M-ar interesa sa achizitionez o statie de lipit, ceva mai ieftina dar cat de cat buna. Nu am de gand sa o folosesc prea des tocmai de aceea nu doresc sa investesc cateva sute de ron in ea. Ce ati putea sa-mi recomandati? p.s. am gasit cateva la preturi rezonabile, ce parere aveti de cele de mai jos? Statie lipit mini HQ-SOLDER/4EC pret 146,00 RON GORDAK 936A ( cu letcon de 50W) pret 136,00 RON Statie Ciocan de Lipit / Letcon Lukey 936A pret 109.00 RON Statie lipit ZD929 pret 215,00 RON SOLOMON ALSO: HQ-SOLDER/20 pret 278,72 ron Sper sa ma puteti ajuta. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Acest subiect sa discutat pe larg aici .......viewtopic.php?f=14&t=9630 Are 46 pag citestele pe toate si te lamuresti ............. Link spre comentariu
Vizitator ciprianTM Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 ms foarte mult pt raspuns Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Acest subiect sa discutat pe larg aici .......viewtopic.php?f=14&t=9630 Are 46 pag citestele pe toate si te lamuresti ............. Iese si mult mai ieftin, ca pret, fata de ce preturi au cele enumerate de el, numai daca se pricepe la electronica, sa o construiasca el. Link spre comentariu
Vizitator ciprianTM Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 M-am gandit si la varianta ta GeoMar dar deocamdata nu ma simt in stare pt asa ceva Dupa ce am citit cateva ore bune am ajuns la decizia de a lua PENSOL SR-976 de la un magazin local dar un pic mai ieftin decat la cei de la vitacom. Mersi amandurora pt. ajutor. Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Sint ok Pensol (se gasesc si sub alte nume) si mai ales gasesti piese de schimb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum