Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta cu diamtru de 32cm-12"

mitidj2008

Postări Recomandate

Ce imi propuneti sa pun aici?

Posted Image

la tweeter as lua alea pe driver

Posted Image

Coil: 1.5"

putere Max: 200W

Impedanta: 4 - 16 Ohms

Frecventa de raspuns: 15000-20000Hz

Sensibilitate: 98dB

Thread: magnet 3.5 cm

Grosime: 20 mm

Dimensiuni:. Mm 110 x 110 x 75

Greutate: kg 1,45

apoi wooferul

Posted Image

12" EMINENCE 30 CM DELTA 12LFA

Specificatii:

Impedanţă 8 Ohm

Răspuns în frecvenţă: 44 - 3000 Hz

Eficienţa 94.6 dB!

Suspendarea din pânză semi rigid

Tratate con de hârtie de celuloză

Profilat metal coş

Voce diametru bobina de la 63 mm (2.5 ") din aluminiu ventilate

DIMENSIUNI:

Diametrul exterior 30.55 inch

Adâncime 13.60 inch

Greutate 5.4 kg

8 găuri

distanţe Hole 29.43 inch

PARAMETRI SMALL & THIELE

Re 6,06

Fs 51 Hz

Qms 7.28

Qes 0,51

Qts 0.47

Mms 51 g

Vas 67.9 litri

Bxl 14.1 T-M

X max 4.8 mm

Le 1.45 mH

stiu ca de obicei un woofer de 32cm-12" pot debita 150W-200W in mod normal dar am vazut si de 400W-500W. chiar exista.

ca sa de acea putere trabue sa fie mai mare. din constructie vad ca e mai lung ala de 400W. sa fie ala care da puterea menbrana mai lunga(ma refer de la supesie pana la magnet)

si ce filtu? made in home sau deja facut.

pentru filtu mai putin mar interesa pentu ca am 2 statii cu porcesor

una pe tweeter su una pe woofer.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitidj2008

3

• CBI

1

• ionescu liviu

1

• AdyXXL

1

Top autori în acest subiect

ai niste proiecte si pentru mine cu incinta aceea? ma intereseaza sa imi fac 2 incinte cu Difuzor Blue Tech EW-1205 driver blue tech comp25/34 si horn Blue Tech HP-607 si un filtru pe 2 cai .....la o statie de 2 x 200W pe care nu o am inca....(trebuie sa caut) :d mersicat despre proiectul tau;) ce sa zic.....eminence-urile sunt bune....driverul pare si el sanatos;) ...spor la treaba:D

Link spre comentariu

ai niste proiecte si pentru mine cu incinta aceea? ma intereseaza sa imi fac 2 incinte cu Difuzor Blue Tech EW-1205 driver blue tech comp25/34 si horn Blue Tech HP-607 si un filtru pe 2 cai .....la o statie de 2 x 200W pe care nu o am inca....(trebuie sa caut) :d mersi

Eu stau in italia si acele boxe se vindeau o data la magazin. era o productie ciudata Lebas. si le am ars ale iei, desi erau bune wooferele. Tweeteru era stricat abia lauta din magazin ca era ala pe piezo si era un c...t avea o rezisteta inseriata in loc de un condesator. eu le am laut de la un baiat pe degeaba era dj asa in timpu liber si nu mai avea timp de petreceri si altele si mi le a dat mie.

cat despre proiectul tau;) ce sa zic.....eminence-urile sunt bune....driverul pare si el sanatos;) ...spor la treaba :d

da emince-ul este la 90€ woofe-rul, si tweeteru lam pus la intampalre. cel tweeter scoate de la 15khz la 20khz deci imi trebue de pe la 1.5khz la 20khz. ca wooferu ajunge la 3khz si ala cam de la 50€ in sus. cumparate in italia.
Link spre comentariu

Si nu observi ca ai un gol mare intre woofer si driverul de inalte? Wooferul urca pana la 3000 iar inalta coboara doar pana la 15 000. Driverul acela cred ca e facut sa mearga fie pe sateliti, adica acel driver plus medie, fie in boxe fullrange pe 3 cai. Are si bobina de 1,5, deci poate sustine o putere mai mare, o fi deci o fi unul pt sisteme mai puternice. Ai nevoie cred de alt driver.Ce amplificatoare ai?Ce vrei tu sa faci, adica sa dai putere separat la woofer si la driver, se face la sisteme audio foarte puternice, precum concertele, la sisteme mai mici nu prea are rost. Pe inalte cade o putere mult mai mica, de exemplu la 300 de w la woofer la inalte se duc vreo 30 de w, e doar un exemplu. Trebuie sa faci tot felul de reglaje, procesorul tau are crossover sa inteleg?

Link spre comentariu

hai mai baieti chiar asa :rade: nu va dati seama ca e o greseala de tipareste 1500-20000hz,ce naibacum sa redea numai o juma de octava,ar fi culmea...eu as alege si alt wofer pt ca asta are un peak f urat exact in zona de crossover si va fi greu de eliminat fara cunostinte mai in domeniu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări