Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator de max 30w

Vizitator bogdog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• ratza

2

• catalinux2004

1

• indy666

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bogdog

am vazut schemele de mai sus si daca calculul puterii e 12x3=36W ceea ce ar fi suficient dar schemele erau pe 5 si 6A si nu conteaza daca e cu integrate sau altceva atata timp cat e simpla si poate imi puteti recomanda niste kituri(si de unde sa le iau) de amplificatoare ca sa asamblez eu piesele

Link spre comentariu

Si inca un motiv pentru care ar trebui o restructurare a forumului. Acum sincer e greu al naiba sa dai un search pe forum sa vezi ce de o sa gasesti....aproape despre orice vrei tu.Bafta

Link spre comentariu

Pai dupa cum te exprimi..nivelul tau de cunostinte e destul de minim.Incearca sa abordezi ceva mult mai simplu.iti recomand un tda 1557q pe langa care mai ai nevoie de: -un transformator capabil de minim 1,5A cu iesirea intre 9v si 12v (cu cat va fi mai mare in amperaj/putere..cu atat se va auzi mai tare)-o punte redresoare-1 condensator de minim 2200uf/25vAstea se exclud daca folosesti un acumulator auto la 12v sau alta sursa gata stabilizata si filtrata-1 radiator(cu cat mai mare cu atat mai bine)-2condensatori 1uf-1condensator de 2200uf/25vSarma,cabluri,mufe..etc.

Link spre comentariu
:limb:

am vazut ca sunt o multime de scheme dar toate foarte complicate asa ca vroiam o schema cat mai simpla da dupa cum ai vorbit cu mine mai bine ma lipsesc :sparge:

Sper din tot sufletul !Vezi la sectiunea bazar-vanzari ca sunt oferte second-hand , nu transpiri , dar nici nu inveti nimic....acolo poate te multumeste ceva , ca aici se pare ca este un sport extrem sa iti risti viata cautand pe forum cele 1 milion de subiecte , identice cu al tau.....toti sunt plictisiti , nu iti va da nimeni mura-n-gura , esti nevoit sa sapi singur.....dar totusi , daca ai suficient sange in veioza , insista ! ! ! Mult succes !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări