Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema asus eee pc 4g

efti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• efti

3

• aygun

1

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Am incercat sa incarc aici manualul service, dar nu mi-l accepta, are peste 8Mb...Este posibil sa fie nevoie de facut un reflow, sau reballing. Curios este ca in Windows merge bine.Daca ar fi probleme de lipituri la BGA, ar trebui sa se manifeste cumva si in Windows, cel putin daca-l misti in timpul functionarii...

Link spre comentariu

Daca aveti un cuptor cu plita ? rezistenta electrica , setati temperatura la 250 grade si lasati placa la interior circa 10 minute .AColegii mei din service au resuscitat multe notebook-uri in acest mod . De multe ori utilizeaza suflanta cu aer cald setat pe 500 grade si flux de aer mediu . Se incalzeste chipul in cauza descriind cercuri concentrice . La inceput incet si apoi mai repejor. MARE ATENTIE !Cel mai bine este sa trimiteti notebook-ul la bucuresti . Exista o firma cu care noi colaboram si efectueaza reballing la aproape orice chipset si de asemenea pot inlocuii chipseturile defecte.PM ptr detalii ca sa nu considere reclama !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări