Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

REALIZARE 2 BOXE > NEED SOME HELP<

AdyXXL

Postări Recomandate

Salut ....am 4 difuzoare de 25 cm pe 8 ohmi (GH woofer) si vreau sa le fac niste incinte....

de medii fac rost pe 16.5 cm (2 buc) si mai imi trebuiesc niste tweetere bune .....

mediile necesita niste incinte propii*(daca aveti vreo idee este foarte bine venita)

INCINTELE o sa aiba urmatoarele dimensiuni :

36 x 88 h x 34 cm

boxele vor fi din pal de 1.8cm

mochetate,cu accesori eu zic ca o sa arate destul de bine....cred k vor avea in jur de 300W ....nu stiu cum sa calculez puterea.....(?)

Spuneti-mi va rog cum vi se pare proiectul? Ce tweetere sa folosesc? ce filtre si in ce fel trebuiesc montate.....in total per boxa vor fi 2 difuzoare de bass/ unul de medii si unul de inalte deci in total 4 pe boxa......banuiesc ca imi trebuie un filtru pe 3 cai iar cele 2 difuzoare de 25 cm sa le pun in paralel .....

Astept raspuns!":D chiar am nevoie.... :da

http://img227.imageshack.us/img227/3838/incinta.jpg

cam asa se doreste a arata incinta:D

pS: desenul acela este facut la scara reala

Sau sa fac 2 boxe cu un singur difuzor de bass 25 CM ( si cu un driver)

ce imi recomandati?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdyXXL

5

• Mircea Bartic

2

• CBI

1

• Toader

1

Top autori în acest subiect

cred ca renunt si la ascest proiect !mai bine imi fac 2 boxe fullrange cu Blue Tech EW-1205 + COMP-34S + HORN (Nu stiu de care) ce spuneti ? aveti cum sa ma ajutati cu un proiect ceva? o sa scoate acestea si bass si medii si inalte? trebuiesc puse si filtre ? multumesc anticipat

Link spre comentariu

HP-15W

Moderator Edit: Regulament incarcat !

PHT408

proiect

filtru recomandat:

sau varianta low cost

succes!

Link spre comentariu

din regulamentul forumului,care este valabil si la tine pe forum

Acest regulament intra in vigoare in momentul in care accesati Elforum.info!- In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate !- NU va inregistrati folosind drept nick denumirea unei pagini WEB sau a unei firme. Veti fi BANATI! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului.- Este interzis ca userii sa aiba in semnatura un link spre o anumita pagina de internet, acest lucru se considera raclama.- Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!!

asta asa ca chestie...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări