Vizitator theo Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Salut Vreau daca poate cineva sa imi faca un dispozitiv cu care sa pot sa controlez un servomotor la stanga si la dreapta exact cat doresc eu. De ex sa invart rotita dintr-un mouse si in partea cealalta sa se invarta servomotorul exact cat am invartit eu rotita. Sau cu un potentiometru in loc de rotita de mouse Evident platesc bine. Daca e cineva interesat poate sa-mi scrie la [email protected] Link spre comentariu
Arcer Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Vezi ca la Tico de ex este un modul electronic exact asa cum vrei tu, folosit la reglajul farurilor in sus si jos dupa un potentiometru de la bord. Poate il gasesti ca piesa de schimb, sau in dezmembrari, este 100%functional si nu mai trebuie sa ti-l faca nimeni. Link spre comentariu
Vizitator theo Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 am necoie de putere mai mare pentru a misca un volan de masinatrebuie sa fie un servomotor am nevoie urgenta platesc f bine chiar nu ma ajuta nimeni? Link spre comentariu
Vizitator iannis474 Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 poti folosi o telecomanda radio ca aceea de la masinute si un motor reductor cuplat la volan ceea ce este mai complicat trebuie un cuplaj forta detul de mare Link spre comentariu
Vizitator theo Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 telecomanda de la masinute da comanda de stanga dreapta eu vreau sa se duca la stanga sau la dreapta cat ii spun eu dinainte. Link spre comentariu
Vizitator theo Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 M-am gandit daca s-ar putea sa i-au rotita dintr-un mouse si cand o misc un motor sa urmareasca exact cat am invartit eu rotita. Poate stie cineva cum se face un program si cum sa conecteze un motor la un calculator. Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 spune mai multe si te ajut euce tip de motor ?distanta dintre calculator ptr tipul inerfeteisi in ultimul rind ce inseamna platesc bine ?mai bine spui o suma si vezi cine te poate ajutadar dupa cite stiu aici nu se bun intrebari(sfaturi,softuri) pe bani !!!totul este MOCA 8) Link spre comentariu
Vizitator theo Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 sunt de acord cu tine sfaturi si softuri sa fie gratis eu vreau sa0mi faca cineva toata chestia asta pt ca eu nu me pricep si nu mi se pare normal ca cineva pe care nu-l cunosc sa munceasca pe gratis pt mine.Platesc bine inseamna cat imi cere acel cineva atata ii dau. Bineinteles daca imi cere 1000 de euro nu platesc. Platesc minim 500000 ziua de munca la dispozitiv asta. Link spre comentariu
tavix Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 :?: daca tu vrei sa-nvarti volanu cu motoru probabil vrei din afara masinii deci este nevoie si de o telecomanda?sunt necesare mai multe info tehnice despre chestia asta altfel poti sa te trezesti cu un dispozitiv pe care nu il poti folosi. :crazy: Link spre comentariu
Vizitator theo Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 da din afara masinii dar nu f departe nu imi trebuie neaparat cu telecomanda cu fir e perfect Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 da,se poate face,in cam 2-3 zile...daca te intereseaza si esti din bucuresti suna-ma la 0727055784 si punem la punct detaliile Link spre comentariu
Vizitator iannis474 Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 ramin la ideea cu telecomanda dar... telecomanda proportionala se gaseste in cmenrt si poate au si un servo motor pe masura . bafta!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum