puiu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 1. Pic-ul tau se pare este protejat la citire. Pentru a scrie un nou program trebuie intai sa-l stergi si apoi sa-l programezi.2. Trebuie sa folosesti un soft de programare care are comanda erase si apoi sa o verifici daca a functionat.3. Ce-ti spune programarea despre biti care activeaza Flash Program Write Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 1. Pic-ul tau se pare este protejat la citire. Pentru a scrie un nou program trebuie intai sa-l stergi si apoi sa-l programezi.2. Trebuie sa folosesti un soft de programare care are comanda erase si apoi sa o verifici daca a functionat.3. Ce-ti spune programarea despre biti care activeaza Flash Program Write1. Ai dreptate .2. Am pus lista softurilor probate, mai sus.3. Nu inteleg intrebarea.Oricum multumesc tuturor, ma vad silit sa renunt, am gasit un 16F876A cu protctie si a mers sters foarte simplu cu winpic800 si i-am dat comanda "erase all". Apoi am incercat operatiune de scriere si citire si a functionat.Concluzia mea este ca din oarece motive (probleme de fabricatie etc) 16f876 care il am protejat pur si simplu nu merge DEPROTEJAT. Link spre comentariu
puiu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 1. La punctul 3 ma refeream la cum sunt biti 9 si 10 programati de la adresa 2007 in cazul lui PIC16F876A sau bitul 9 de la adresa 2007 in cazul lui PIC16F876. Ma intereseaza cum sunt acesti biti, in zero sau in unu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum