Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

16F876 ERASE ?

Vizitator ics_igrec_zet

Postări Recomandate

1. Pic-ul tau se pare este protejat la citire. Pentru a scrie un nou program trebuie intai sa-l stergi si apoi sa-l programezi.2. Trebuie sa folosesti un soft de programare care are comanda erase si apoi sa o verifici daca a functionat.3. Ce-ti spune programarea despre biti care activeaza Flash Program Write

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puiu

5

• Craciun

4

• Liviu M

1

Vizitator ics_igrec_zet

1. Pic-ul tau se pare este protejat la citire. Pentru a scrie un nou program trebuie intai sa-l stergi si apoi sa-l programezi.2. Trebuie sa folosesti un soft de programare care are comanda erase si apoi sa o verifici daca a functionat.3. Ce-ti spune programarea despre biti care activeaza Flash Program Write

1. Ai dreptate .2. Am pus lista softurilor probate, mai sus.3. Nu inteleg intrebarea.Oricum multumesc tuturor, ma vad silit sa renunt, am gasit un 16F876A cu protctie si a mers sters foarte simplu cu winpic800 si i-am dat comanda "erase all". Apoi am incercat operatiune de scriere si citire si a functionat.Concluzia mea este ca din oarece motive (probleme de fabricatie etc) 16f876 care il am protejat pur si simplu nu merge DEPROTEJAT.
Link spre comentariu

1. La punctul 3 ma refeream la cum sunt biti 9 si 10 programati de la adresa 2007 in cazul lui PIC16F876A sau bitul 9 de la adresa 2007 in cazul lui PIC16F876. Ma intereseaza cum sunt acesti biti, in zero sau in unu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări