Vizitator madalin_xl Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 am un amplificator Akay AM32 legat pe 2 boxe eltax concept 600,se aude binisor pana la vreo 30 de watii apoi incepe sa se auda distorsionat.zilele trecute am legat pe acest amplificator 2 boxe de 12 toli(chinezarii) si se auzea foarte prost.vreau sa-i scot partea de amplificare si sa-i pun 2 kituri cu tda 7294 sau ceva aseamanator la putere.ma intereseaza sa ajunga undeva la vreao 100 de watti in 8ohmi.se poate face acest lucru cu transformatorul care este pe acest amplif? Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Nu poti folosi TDA7294 pt ca in foaia de catalog spune ca tensiunea de alimentare maxima este +- 39V iar amplificatorul tau are alimentarea de +- 43V. Este prea mult . TDA7294 se alimenteaza cu tensiuni intre +-28V si +-35V. De ce nu incerci sa repari etajele finale existente? Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 etajele finale ale lui se aud ca vai de capul lor se simte ca nu au putere si de aceea vreau sa pun altceva.ce imi poti recomanda in loc de tda 7294? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Puterea nu este limitata de etajul final, ci de transformatorul sursei.Inlocuind etajul final nu veti obtine o putere mai mare. Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 transformatorul este cel original...... Link spre comentariu
BF37 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Cea mai buna solutie e sa vinzi amplificatorul pe care il ai , sa mai pui niste bani si sa achizitionezi unul mai puternic.Orice modificare la partea de amplificare nu-ti va aduce mai multa putere ( doar daca pui un final clasa D ) , trebuie neaparat sichimbat si transformatorul => un amplificator nou Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Cumpara boxe adevarate , cu SPL mai mare de 90 dB / 1W / 1m , amplificatorul nu are nimic , este OK , pentru petreceri in casa este potrivit , tot secretul sta in boxe ! Link spre comentariu
Postări Recomandate