Vizitator bogodan Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 SalutAm o mica problema cu conexiunea internet. Cablul UTP de la RDS care intra in apartament se conecteaza intr-o priza cu doua ramificatii, una de retea si una de telefon. Niste indivizi care mi-au lucrat la apartament au smuls din greseala cablul iar acum nu mai am nici telefon si nici internet. Stie cineva la ce pini se conecteaza perechile de fire in priza ? Priza de net are doua randuri cu cate 4 pini si este marcata astfelRandul A verde, verde-alb, albastru, albastru-alb.Randul B portocaliu, portocaliu-alb, albastru, albastru-albDin pacate daca fac conexiunile conform inscriptiilor din priza nu functioneaza.In cablul care intra in apartament am perechile portocaliu, portocaliu-alb, verde, verde-alb, albastru, albastru-alb, maro, maro-alb (maro, maro-alb este de la telefon iar albastru, albastr-alb nu este folosita, atat am putut afla pana acum) Sper sa ma poata ajuta careva, poate cineva din Brasov ?Multumesc Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Salut, Pentru RJ 45 trebuie sa prelungesti de la intrarea in priza catre mufa de iesire RJ45 perechile : alb portocaliu-portocaliu - pe pozitiile 1-2 alb verde-verde- pe pozitiile 3-6 albastru si alb albastru nu sunt folosite si zici ca pe perechea cu maro ai telefonul. Priza RJ45 are 8 pini in ordinea 1-alb portocaliu, 2 portocaliu, 3 alb verde , 4 albastru, 5 alb albastru, 6 verde, 7alb maro, 8 maro Link spre comentariu
Vizitator bogodan Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 multumesc pt informatii si promptitudine. o sa incerc si o sa-ti spun daca functioneaza Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 daca au respectat ordinea culorilor cand au mufat ar trebui sa functioneze... daca ai mufa veche cu parte din fire ai putea confirma. Link spre comentariu
Vizitator bogodan Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 pana la urma a functionat. am facut si o poza poate va folosi cuiva http://picasaweb.google.com/lh/photo/5tG9fOR2ne51U-9FEmAO60U8kXfolBFWYTIUbtrz778?feat=directlink va multumesc la toti pt ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum