Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

priza utp rds

Vizitator bogodan

Postări Recomandate

Vizitator bogodan

SalutAm o mica problema cu conexiunea internet. Cablul UTP de la RDS care intra in apartament se conecteaza intr-o priza cu doua ramificatii, una de retea si una de telefon. Niste indivizi care mi-au lucrat la apartament au smuls din greseala cablul iar acum nu mai am nici telefon si nici internet. Stie cineva la ce pini se conecteaza perechile de fire in priza ? Priza de net are doua randuri cu cate 4 pini si este marcata astfelRandul A verde, verde-alb, albastru, albastru-alb.Randul B portocaliu, portocaliu-alb, albastru, albastru-albDin pacate daca fac conexiunile conform inscriptiilor din priza nu functioneaza.In cablul care intra in apartament am perechile portocaliu, portocaliu-alb, verde, verde-alb, albastru, albastru-alb, maro, maro-alb (maro, maro-alb este de la telefon iar albastru, albastr-alb nu este folosita, atat am putut afla pana acum) Sper sa ma poata ajuta careva, poate cineva din Brasov ?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

1

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

Salut, Pentru RJ 45 trebuie sa prelungesti de la intrarea in priza catre mufa de iesire RJ45 perechile : alb portocaliu-portocaliu - pe pozitiile 1-2 alb verde-verde- pe pozitiile 3-6 albastru si alb albastru nu sunt folosite si zici ca pe perechea cu maro ai telefonul. Priza RJ45 are 8 pini in ordinea 1-alb portocaliu, 2 portocaliu, 3 alb verde , 4 albastru, 5 alb albastru, 6 verde, 7alb maro, 8 maro

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări