Vizitator m_maxx Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 A folosit cineva asa ceva?...... BM 250W 4-8OHMI 40-4500Hz 10"Si daca da ce parere are despre el? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 stift, din pacate Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Cred ca e offtopic,m dar cred ca ar trebui sa facem un thread in care sa scriem care difuri sunt stift-uri Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 sunt 1000..0000 asa difuri, si o sa se umple.. sunt multe stifturi...si ..mai e o problema..care e criteriul dupa care sunt caracterizate..daca te iei dupa cele pro atunci majoritatea sunt stifturi...depinde fiecare unde le foloseste, ca nici sa ai in casa boxe cu care sa poti sonoriza o disoteca si sa bagi <2-3W in ele nu e bine, adica e cam risipa de multi bani...diful ala si eu sunt de acord,nu imi place nici cum suna, nici faptul ca trebuie sa bagi W seriosi in el ca sa se auda cat de cat ceva..deci..stift.. :crazy: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 sustin ideea lui snakecred ca s-ar putea face un clasificaredifuri chinezestidifuri hi-fidifuri pro Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Ma refeream la ceva de genul: firma ( Sal, Domotec, Eurotec etc ).Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate la comparatia cu cele pro ( eu o sa incep sa folosesc numai asa ceva, de cand am auzit cum suna un sw in comparaite cu alte difuri, in cateva zile trebuie sa soseasca 2 cutii in care o sa bag difuri pro );dar cred ca s-ar putea incerca ceva urmator: stifturi sa fie difurile care nu suporta nici macar puterea peak in comparatie cu puterea scrisa pe ele.ex Ydd, Domotec, eurotec ( 10" - 1300 W Peak, sa razi cu lacrimi ca la 200 W peak se arde ) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 stift, din pacateam avut pe mana multe difuzoare chinezesti, si crede-ma ca le cam stiu deja .alea BM sunt chiar niste gunoaie nu rezista nici la 40W rms , bobina e o gluma, si magnetul e MICUTam lucrat mai demult cu Ying chun (fiecare trebuie sa inceapa de undeva) si trebuie sa spun ca sunt de 1000 de ori mai bune decat BM-ul asta :? Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Deci primul loc in categoria stifturi ii revine firmei BM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum