Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BM good or bad?

Vizitator m_maxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Mircea Bartic

2

• csl1131

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

sunt 1000..0000 asa difuri, si o sa se umple.. sunt multe stifturi...si ..mai e o problema..care e criteriul dupa care sunt caracterizate..daca te iei dupa cele pro atunci majoritatea sunt stifturi...depinde fiecare unde le foloseste, ca nici sa ai in casa boxe cu care sa poti sonoriza o disoteca si sa bagi <2-3W in ele nu e bine, adica e cam risipa de multi bani...diful ala si eu sunt de acord,nu imi place nici cum suna, nici faptul ca trebuie sa bagi W seriosi in el ca sa se auda cat de cat ceva..deci..stift.. :crazy:

Link spre comentariu

Ma refeream la ceva de genul: firma ( Sal, Domotec, Eurotec etc ).Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate la comparatia cu cele pro ( eu o sa incep sa folosesc numai asa ceva, de cand am auzit cum suna un sw in comparaite cu alte difuri, in cateva zile trebuie sa soseasca 2 cutii in care o sa bag difuri pro );dar cred ca s-ar putea incerca ceva urmator: stifturi sa fie difurile care nu suporta nici macar puterea peak in comparatie cu puterea scrisa pe ele.ex Ydd, Domotec, eurotec ( 10" - 1300 W Peak, sa razi cu lacrimi ca la 200 W peak se arde )

Link spre comentariu

stift, din pacate

am avut pe mana multe difuzoare chinezesti, si crede-ma ca le cam stiu deja .alea BM sunt chiar niste gunoaie nu rezista nici la 40W rms , bobina e o gluma, si magnetul e MICUTam lucrat mai demult cu Ying chun (fiecare trebuie sa inceapa de undeva) si trebuie sa spun ca sunt de 1000 de ori mai bune decat BM-ul asta :?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări