Vizitator lucian capraru Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 puneti mana si faceti filtrul recomandat de Vasile,e foarte bun,se adapteaza oriunde ,si dupa ce am desfacut cateva sisteme 4:1,5:1 am observat acelasi tip de filtru,iar cel de la adelaida e la fel,filtrul nu costa mai mult de 150.000. Link spre comentariu
Vizitator silviusana Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 si totusi ce trebe facut la schema aceea pusa de vasile pt ca sa merga cu semnal mono?ca si eu am una iesire de la combina pt subwoofer ( dar semnalul e full range) :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Ii bagi semnal doar pe o singura intrare Link spre comentariu
TAO Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 vasile ?as dori si eu o idee de la tine ..........in legatura cu filtrul activ care l-ai postat , tre neaparat si ampli la el ?daca al leg la un ampli de 50w pe care l-am gasit tot aici in forum de la un sait frantuzesc rezolv ceva ?? asta vreau sa-l postez pe o dacia Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Salutfiltrul acela nu face altcev decat sa proceseze semnalul care intra in el nu se ocupa si de amplificare asa ca necesita un ietaj de amplificare dupa el teoretic ar trebui sa mearga cu acel amplificator de care spui insa trebuie vazut care este nivelul la iesirea filtrului si ce nivel minim necesita amplificatorul pe intrare Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Eu am citit topicul asta si am ajuns la concluzia ca majoritatea cred ca filtrele active se pun dupa amplificator NU filtrele active se pun pe intrarea amplificatorului - ca un fel de corector de ton :idea: :idea: :idea: :idea: sa pun niste beculetze poate se lumineaza lumea :wink: Filtrele pasive sunt cele care se monteaza dupa amplificare - si sunt alea mari formate din bobine imense si condensatori babani si care nu se alimenteaza, ele fiind compuse din componente pasive Filtrele active sunt alea cu circuite integrate/tranzistori (mai rar) si care se alimenteaza de la tensiuni de aproximativ +/- 15 V (cum zicea si Vasile si Tvicol Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 vasile ?asta vreau sa-l postez pe o daciaNu ai nici o sansa pentru ca ai nevoie de o alimentare simetrica de +/- 12V pentru el Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 vasile ?asta vreau sa-l postez pe o daciaNu ai nici o sansa pentru ca ai nevoie de o alimentare simetrica de +/- 12V pentru elNea` Vasile dati-mi voie sa va contrazic :twisted: http://sound.westhost.com/project95.htm - arunca un ochi aicisi la cat consuma filtrul ala...cred ca ar merge montajul asta Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Stiu ca-ti place sa contrazici dar eu nu am incredere ca montajul ala va putea alimenta filtrul. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Stiu ca-ti place sa contrazici dar eu nu am incredere ca montajul ala va putea alimenta filtrul.Nu am o placere speciala sa contrazic....dar cum zicea cineva pe aici pe forum "a cunoaste inseamna sa te indoiesti de realizarile celui de langa tine" - sau asa ceva Pe pagina de la filtru scrie asa "their consumption is small, from 11 until 3 mA"......... si pe pagina de la sursa aia scrie asa "provided the current is below about 20mA"Care alte motive ar putea sa mai fie ??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Eu ti-am zis, daca tu nu ma crezi este treaba ta. Eventual poti sa-l experimentezi pentru a ma putea contrazice in cunostinta de cauza. Si daca tot vrei sa ajuti cu linkuri nu te lua la contrazis pentru ca eu cand am zis ca acel filtru nu merge la masina nu am facut referire la nici un montaj aditional sau la convertoare. Link spre comentariu
TAO Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 OK am inteles ca filtrul activ se leaga inaintea ampli dau aici saitul cu ampli: http://www.aurelienr.com/electronique/ampliauto.htm ce parere aveti ? merge adaptat tot montajul pe masina sau daca nu, am sa-l fac ptr. in casa daca se poate :oops: a-mi pare rau daca am provocat divergente Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 http://www.aurelienr.com/electronique/ampliauto.htmce parere aveti ? merge adaptat tot montajul pe masina sau daca nu, am sa-l fac ptr. in casa daca se poate :oops:tot montajul? eu am vazut doar partea de amplificare cu integratul TDA1562Q ...deci ..merge Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 merge adaptat tot montajul pe masina sau daca nu, am sa-l fac ptr. in casa daca se poate :oops: a-mi pare rau daca am provocat divergenteFoloseste modulul de cautare a forumului si cauta TDA 1562 si ai sa gasesti multe despre el... :wink: e perfect pt subwoofer auto de putere mica (aprox 50 - 60 W cu distorsiuni admisibile) Link spre comentariu
Incepator Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 Si filtrul de la sfarsitul paginii merge bine si este usor de realizat ,este la 12V http://www.nastase.go.ro/pgid15_site_RO.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum