Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru activ pentru subwoofer

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Nu am cablaj (desen) pentru altfel de filtre :lol: Daca nu esti prea pretentios merge si ala de mai susFace fata la puterea recomandata de producator (am uitat de cati vati este)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TAO

5

• v3l0

4

• adi_0106

4

• kai

2

Top autori în acest subiect

Vizitator ALEXANDRU

Sa revenim la filtrul prezentat : 1)Pe desenul cablajului, cel cu dispunerea pieselor, se afla doi condensatori de 4,7 micro/35v, care in schema, sau in lista de componente nu exista(in schimb exista unul de 0,4micro, care nu e pe cablaj) 2)tot pe cablaj, e o rezistenta de 100 ohm, iar in schema e de 220 de care trebuie pusa???3)tot pe cablaj, sunt 6 condensatori de 100p, in schema si in lista nu apar decat 4 :shock: 4)tot pe cablaj apare si un led, e un led normal???5) si intrarea aia : sunt 2 +-uri si un minus, eu am statia cu o singura iesire, leg plus-ul de la statie la ambele +-uri de acolo si - la -??6) cam cat consuma montajul pt ca am un transformator cat o nuca mai mare, si scoate 12 v, pot sa il pun????ACUM chiar sunt in ceatzamersi ............... :shock:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Vreau sa testez si eu filtrul asta:http://www.snippets.org/filters/shivaeq.htmPoate cineva sa faca un pustiu de bine si sa-mi spuna si mie la cat ar trebui alimentat (si la cat se alimenteaza in general un filtru activ) ca eu am innebunit cautand si nu am gasit. :evil: Merci mult!!!

Depinde de operationalele folosite. Schema este una generala si te lasa pe tine sa alegi operationalul pe care-l consideri potrivit.Sa zicem ca folosesti TL071, atunci alimentarea este +/- 15V.In general toate operationalele se pot alimenta la +/-15V.
Link spre comentariu

Perfect. Am un traf bipolar de 15V.Merci mult! Vroiam sa-l testez in seara asta si nu eram sigur (initial vroiam sa-l alimentez la 12V, dar nu am traf). Acum am un filtru pasiv si se aude foarte bine, dar sunt curios daca se poate mai mult.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator radu4u

Am si eu o intrebare referitoare la filtru pe care la probat Vasile http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html daca eu am semnalul de la un singur final, deci nu am semnal dreapta si stanga cum pot sa leg filtru, iar inca o chestie pe care as vrea sa o clarific acest filtru are si amplificare, in sensul ca nu mai imi trebuie final pt. woofer, sau are o amplificare mica si necesita un etaj final, scuze pt. nestiinta, sunt incepator. Multzumesk

Link spre comentariu

Pai e filtru activ, se pune inainte de amp. Deci nu se baga semnal din amp, se baga din sursa. sursa in mod normal este stereo, deci bagi din ambele canale rezistentele de 39k formand un mic mixer(sumator).

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator Robin_SA

salutare, ce parere aveti despre modul AD-024V3. Filtru activ woofer. Ualim ± 30Vcc. Filtru activ Linkwitz reglabil 40Hz-150Hz pentru Woofer.Se gaseste la adelaida.Daca l-a folosit cineva, imi poate spune daca isi merita banii??numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări