Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor auto?dilema..:)

Halflife

Postări Recomandate

Salut.. vreau sa iau unul din modelele TRIPP-LITE 12V-220V -375 WATTS-120ron http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtModelID=2552

sau Belkin 300w-170ron http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=281621

Nu stiu care ar fi mai safe,sigur ...Il voi folosii pe un nissan primera p12 care are siguranta de la bricheta 20A(cred).Trippliteul nu are cabbluri de alimetare de la bateria masinii ci doar de la bricheta, belkinul le are pe ambele.Tripplite 40A siguranta, Belkin 20A siguranta.'Cineva' pe un alt forum spunea ca pentru a afla puterea suportata de bricheta masini inmultim A pe care ii suporta cu 12v..20*12=240W , deci trippliteul nu-l voi putea folosii a puterea max pe aceasta masina?..(doar daca inventez ceva, sa-i inlocuiesc mufa de bricheta cu cabluri cu cleste).cel care va fi ales va fi utilizat pentru furnizare de curent pentru laptop100w si/sau telefon si/sau sistem audiohome 80w rms.Cum sa decid?nu vreu sa supra incalzesc firele masinii.

Multumesc de sfaturi..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Halflife

2

• boederyakumo

2

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

Cel care va fi ales va fi utilizat pentru furnizare de curent pentru laptop100w si/sau telefon si/sau sistem audiohome 80w rms.In cazul utilizarii acestor echipamente, puteti folosii si instalatia de la bricheta.Asteptati si alte pareri.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

l-am ales tripplite-ul..375w ,acum el are siguranta de 40 A pe el (cabluri groase 3mm fiecare la alimentare bricheta).40 A e cam mult , as vrea sa-l limitez . Daca ii pun siguranta de 10 A se va arde siguranta lui cand va trece de consum de 10 A?

Link spre comentariu

l-am ales tripplite-ul..375w ,acum el are siguranta de 40 A pe el (cabluri groase 3mm fiecare la alimentare bricheta).40 A e cam mult , as vrea sa-l limitez . Daca ii pun siguranta de 10 A se va arde siguranta lui cand va trece de consum de 10 A?

Daca pune-ti o siguranta de 10A ve-ti avea bariera pe la 100W consum ,daca nu ma insel un alimentator de laptop are un consum din retea de 100 sau 115W la tensiunea de 240V si o iesire de 19V/3A , deci ca sa fie corect totul va trebuie o siguranta pe invertor de 15A.(daca aveti la bricheta siguranta de 20A merge lejer la invertor de 15).
Link spre comentariu

Eu am Belkin-ul de 300W si este foarte ok. Am venit de la Bucuresti la Timisoara cu laptopul bagat in priza. Nu se incalzeste deloc, are si un ventilator. L-am desfacut si este foarte bine construit, radiatoare si piese ce par a fi corect dimensionate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări