crispus Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 As vrea un monitor mic - ceva intre 8 si 12 inch diagonala. Am gasit niste rame foto, dar rezolutie e cam mica (~800x400). Ma gandeam ca as putea cumpara un ecran netbook , dar nu stiu ce adaptoare mi-ar trebui sa-l pot folosi ca un al doilea monitor...S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Multumesc. Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Am gasit mai multe variante prin care as putea face asta: [*:bxqgdn9i]sa cumpar / sa fac un adaptor VGA -> LVDS (din cate am vazut toate erau construite in jurul la GM5621 [*:bxqgdn9i]sa cumpar o placa de baza care are iesire LVDS, gen asta [*:bxqgdn9i]sa iau monitor din asta mic, plus ca e touchscreen, dar e cam scump... Stie cineva in care aleg varianta cu placa de baza, daca imi mai trebuie si altceva in afara de displayul de laptop? Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Pana la urma am gasit raspunsul la intrebarea mea: Am gasit un monitoare cu touchscreen cu diagonala intre 7 si 10 inchi, cu preturi intre 90€ - 130€, pacat ca transportul costa ~60€. Oricum ar fi, as iesi mai ieftin decat pe site-urile din Romania la care au un pret de peste 230€. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum