felixx Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Forma palniei unui horn poate fi conica,exponentiala,hiperbola,tractrice sau variatii ale acestora. Castigul unui astfel de horn depinde de forma,astfel incat la raportul distorsiune/eficienta sa obtinem cel mai mic compromis. Am optat pentru o curba de tip hiperbola,avand distorsiunile cele mai mici si eficienta cea mai mare,comparativ cu tipurile enumerate mai sus. Partile componente ale acestuia inca nu sunt lipite..... http://picasaweb.google.com/felixanex/Horn# Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Ce dimensiuni are?Cu ce difuzor se va cupla hornul?Este pentru medii, sau medii+inalte?.Cum se va face cuplajul intre difuzor si intrarea hornului?Acolo se creeaza cele mai multe distorsiuni.Spor la finalizarea proiectului Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Dimensiuni:433 x 145 x 256 mm.Cuplajul se realizeaza cu un adaptor 1" patrat-1" rotund scurt 20mm,pe care urmeaza sa-l construiesc.Nu am gasit sa-l cumpar.....insa se poate face manual.Hornul este calculat pentru o iesire de 1".In functie de wooferul pe care urmeaza sa-l utilizez o sa stabilesc punctul de cross. 800hz-1,2khz pentru a nu avea probleme. Probabil va fuctiona cu un TAD 2001. Pentru joase sunt mai multe variante: -TAD TL1102 -Altec 414 -Supravox 285 -Supravox 400 Incinta Onken/Jensen sau bas reflex. Merci. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 13, 2010 Administratori Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Belea, intotdeauna te-am admirat pentru lucrarile tale, uneori pot sa zic ca am fost si invidios. Eu desi am posibilitatea sa fac totul "in house" nu reusesc niciodata sa fac asa ceva din diverse motive Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum