Vizitator Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Are cineva idee ce reprezinta parametrii din imaginea atasata?Eu am cautat cu gogu dar nu am aflat mai nimic,sa fie vorba de o greseala de traducere/exprimare?Orice idee e binevenita. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Prima optiune - reglare temperatura - pare sa fie histerezisul termostatului, fata de temperatura setata, plus sau minus 3 grade la care sa comute. Daca optiunea este zero probabil comutarea se face la atingerea temperaturii setate, fara histerezis. La fel de bine poate fi reglajul de zero pentru calibrare, comparat cu un termometru.A doua optiune - latime banda proportionala - pare sa fie reglajul pentru reglajul fin al termostatului pentru calibrarea interna, diferite de setarile din fabrica, sau a histerezisului intern, daca prima optiune se refera la reglajul de zero.Inclin sa cred totusi, ca prima optiune este calibrarea de zero si a doua este histerezisul de comutare, temperatura reglata plus / minus optiunea a doua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Pana la urma am gasit ce cautam,e vorba de o greseala de traducere.Oricum multumesc de raspuns,mai jos atasez o traducere mult mai apropiata de realitate.Se poate inchide subiectul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum