Vizitator dionutzu Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Am si eu nevoie de putin ajutor din partea cunoscatorilor.Incerc sa fac un montaj de tip Flip-Flop cu un releu.Montajul sa mearga alimentat de la masina(12-14.4V)Am incercat pana acum 3 scheme ce le-am gasit pe forum si nu mi-au iesit.Am gasit de vanzare dar prin anglia si la un pret de 20 lire.La noi am gasit pe un singur site care s-a desfiintat.Atasez si doua poze in cazul in care cineva ma poate ajuta.Va multumesc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Ce te intereseaza mai exact ?Ce scheme ai incercat?Un releu de semnalizare-auto nu iti este de folos? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Cred că vrea să facă un montaj pentru on/off cu push button, nu flip-flop. Link spre comentariu
Vizitator dionutzu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Scuze de lipsa.Da, vreau sa fac un montaj on/off cu push button.Trebuie sa activez un releu si sa functioneze la maxin 15v DC.In principiu am un buton push de ESP cu care trebuie sa activez releul proiectoarelor de la masina.Am incercat 2 montaje diferite si nu au iesit cum trebuia....Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Salt! vezi poate gasesti ceva pe aici viewtopic.php?f=21&t=74200 ! Bafta! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Sint foarte multe scheme... asta e una din ele. Link spre comentariu
Vizitator dionutzu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Ok.Multumesc de ajutor.O sa anunt daca mi-a iesit ceva... Link spre comentariu
Vizitator dionutzu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Cu dezamagire va anunt ca nu mi-a iesit nimic. Am facut 2 montaje si nu merg. Acum sunt sigur ca eu sunt vinovat.Este cineva dispus sa faca montajul pentru mine contra cost?Stiti unde pot gasi asa ceva? Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Cu dezamagire va anunt ca nu mi-a iesit nimic. Am facut 2 montaje si nu merg.Poze? Link spre comentariu
Vizitator dionutzu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Poze mai pe seara.Oricum, sunt facut pentru testare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum