Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj Flip-Flop

Vizitator dionutzu

Postări Recomandate

Vizitator dionutzu

Am si eu nevoie de putin ajutor din partea cunoscatorilor.Incerc sa fac un montaj de tip Flip-Flop cu un releu.Montajul sa mearga alimentat de la masina(12-14.4V)Am incercat pana acum 3 scheme ce le-am gasit pe forum si nu mi-au iesit.Am gasit de vanzare dar prin anglia si la un pret de 20 lire.La noi am gasit pe un singur site care s-a desfiintat.Atasez si doua poze in cazul in care cineva ma poate ajuta.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• ratza

1

• mikella

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

• 3 luni mai târziu...
Vizitator dionutzu

Scuze de lipsa.Da, vreau sa fac un montaj on/off cu push button.Trebuie sa activez un releu si sa functioneze la maxin 15v DC.In principiu am un buton push de ESP cu care trebuie sa activez releul proiectoarelor de la masina.Am incercat 2 montaje diferite si nu au iesit cum trebuia....Multumesc pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator dionutzu

Cu dezamagire va anunt ca nu mi-a iesit nimic. Am facut 2 montaje si nu merg. Acum sunt sigur ca eu sunt vinovat.Este cineva dispus sa faca montajul pentru mine contra cost?Stiti unde pot gasi asa ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări