Vizitator jorje29 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 salut.....am facut un subwoofer cu un difuzor rusesc de 25 cm...dimensiunile le-am luat de pe catalogul acestui difuzor...si are 57 de litri.....coboara jos in frecventa pana la 25hz sau 21 hz nu ami stiu exact-am facut un filtru taiat la 100 hz...si elimina mediile si inaltele-am folosit pal de 2,2 cm grosime cu aracet si cate 8 holsuruburi plus coltare pe dinauntru-am pus 4 porturi bass-reflex....de 20 cm lungime si 5.5 cm diametru si dupa calculele facute cu programul bassbox imi rata ca as avea cam 45 de hz...si acuma stau si ma gandesc ce lipseste, ce modificari sa ii mai fac ca cv nu merge cum trebuie...zguduie tot in casa da in alte camere iar camera unde este pus subwooferu nu-i mare chestie..nu are acel bass placut...doar zarnaiala si atat...nu se aude ca subwooferele de la sisteme de pe piata.....oare sa fie prea jos acordata incinta..???...sa mai scurtez din porturi...???..nici eu nu stiusi pe langa acest subwoofer as mai vrea sa realizez 2 boxe cu difuzoare tonsil de 25 cm de la unitra si cate un tweteer....si as avea nevoie de o schema de filtru de separare daca se poateva multumesc Link spre comentariu
BF37 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Spune ce difuzor ai folosit , ce parametrii are , ca altfel nu ne putem pronunta asupra problemei tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum