MARIANTY Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 As dori si eu o schema a tv-ului de mai sus. Tot ce am gasit pe placa scris TM0230 iar ca piese, ta8691n-jungla, str50103-sursa, proc. are un ecran peste el si n-am apucat sa-l dau jos. Manifestare; pleaca atunci cand vrea el, iar cand nu, sursa are 5-6v(din 103v) si se aud usoare "pacanituri" pe langa choper. Am ver. c-urile de pe 300v si 103v, pasivele par in regula, str-ul nu l-am schimbat. Va rog o idee in lipsa unei scheme P.S. am decuplat sursa si e acelasi lucru insa am urmarit si vazut ca de pe trafo linii vine un semnal redresat undeva pe str.? Multumesc anticipat [email protected] Link spre comentariu
MARIANTY Postat Septembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2005 As dori si eu o schema a tv-ului de mai sus. Tot ce am gasit pe placa scris TM0230 iar ca piese, ta8691n-jungla, str50103-sursa, proc. are un ecran peste el si n-am apucat sa-l dau jos. Manifestare; pleaca atunci cand vrea el, iar cand nu, sursa are 5-6v(din 103v) si se aud usoare "pacanituri" pe langa choper. Am ver. c-urile de pe 300v si 103v, pasivele par in regula, str-ul nu l-am schimbat. Va rog o idee in lipsa unei scheme P.S. am decuplat sursa si e acelasi lucru insa am urmarit si vazut ca de pe trafo linii vine un semnal redresat undeva pe str.? STR50103 e diferit de STR50103A? Multumesc anticipat [email protected] Link spre comentariu
belowsky Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 am o schema de ORION cu sursa STR50103,dar in rest altfel,daca o vrei,si daca nu o ai si tu spune-mi sa-ti trimit Link spre comentariu
MARIANTY Postat Septembrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Multumesc, de asa ceva dispun si eu.Sau macar un datasheet sau o aplicatie a junglei ta 8691n, eu nu am dat de ea nicaieri.Apropo, proc. este OEC1021A.Bafta tuturor. Link spre comentariu
MARIANTY Postat Septembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum