Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O schema amplif subwoofer cu 2sc5200/2sc1943

vlasin_alin

Postări Recomandate

In ultimele zile am tot cautat o schema (si un PCB) cat se poate de simpla pentru un amplificator cu doua perechi de 2sc5200/2sa1943,insa am gasit doar Leach sau Mot-amp, insa doresc ceva mult mai simplu tinand cont de faptul ca vreau sa fac un amplificator pentru subwoofer. Ca urmare rog daca are cineva o schema si un pcb, usor de realizat, sa o posteze. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlasin_alin

2

• Sharky

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Am realizat pcb-ul, am inceput sa plantez cateva piese, insa as avea cateva intrebari: in locul rezistentelor r13,r14,r19,r20 cele de 0,1 ohm as putea sa pun ceramice de 0,33ohm/5W? schema am atasat-o mai jos, la fel si pcb-ul. C3 si C5 sunt buni pe 63v? C3 e bine plasat in schema asa cu plusul la GND? alimenarea o sa fie +/- 55v DC.

Link spre comentariu

vezi la sectiunea de scheme ca e o clona QSC.Ii simpla schema, ai iesirea prin cond deci nu o sa fie nevoie sa implementezi protectie la curent continuu.Vezi doar sa pui mai multi conzi in paralel pana la capacitatea dorita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări