remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Daca au facut propunerea de a presta acel serviciu, banuiesc ca au experienta si ca nu sint la prima operatiune de a executa un cablaj.Ii poti intreba. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Dl. Remus, ei sunt un centru de multiplicari.. http://www.pimcopy.ro/ Fac intre altele si carti de vizite, leaga una alta, imprimari pe tricouri etc.. Mie mi-a zis un baiat ca daca vreau sa imi imprime mi-ar putea imprima la presa..e o... presa si nimic mai mult. Zic sa nu fuga folia sau o potrivesc bine la inceput si gata? Ideea e ca eu deja am o placa taiata exact la dimensiunile vechii epave..ce fac?Sa ma hazardez sa potrivesc folia (ca se potriveste doar)si sa risc in caz de o fugi?Sa lipesc mai dintai cu un scotch ceva pe verso folia aia si sa o decupez ca sa nu fuga sau sa iau o placa mai mare,pun si eu lejer folia pe de-a intregu,imprim lejer si la urma ma apuc sa tai? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Cred ca e mai bina sa discuti cu baiatul de acolo; poate a mai facut aceasta operatiune. Oricum, petecul de placa pe care se face imprimarea costa citiva lei. Merita incercat. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Si eu ma gandesc..mare lucru nu pierd..si la urma urmei o placa n-o costa mult..decat sa pierd si timp desenand aiurea si sa nu-mi iasa mai degraba am matrita si jonglez cu ea. La cati bani se cheltuie de multe ori cu diverse chestii inutile..n-o fi asta o mare paguba in buget. Inca o intrebare.. folosesc lac de sacaz dupa ce e gata un cablaj..candva un profesor avea lacul lui,facut fain si era transparent.dar nu mi-a zis reteta.. Eu cu un amic din ce am inteles il faceam din spirt (de-ala de la market albastru)+sacaz farmitat cat mai mult si cand il puneam in spirt agitam bine si amestecam de cateva ori pe zi timp de vreo 2-3 zile ca sa fie cat mai omogen..Si a mers reteta,nu zic nu,dar parca arata unpic cam naspa ca spirtu e albastru si ii da o tenta de bleu.. Se poate face lac si din sacaz+alcool izopropilic de-ala de la Vitacom la 6 lei? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Eu l-am facut cu diluant nitro. Daca merge cu spirt (spirt = alcool + apa), nu vad de ce nu ar fi bun si alcoolul izopropilic. Culoarea galbuie vine de la saciz. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Nu galbenu ma deranjeaza..ci faptu ca mereu cand ungeam cablajele erau un soi de albastru..si voiam sa fie mai incolor...Ok.O sa il fac. Aveti idee si cum l-as putea pisa mai fin mai usor?Cu vreo rasnita ar merge?sau cu un "pisalog"de bucatarie? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Il invelesti intr-o hirtie (de ziar, de exemplu) si ii dai citeva lovituri de ciocan. Nu trebuie neparat sa fie fin. Se topesc si bucati mari, dar in timp ceva mai lung. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Am inteles. Multumesc. Eu cand faceam..cumparam cate un cubulet si vrand nevrand il/se sfarma si apoi daca se sfarma il zdrobeam eu cu ceva cat mai fin ca sa nu dureze prea mult "dizolvarea". Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Eu am incercat cu alcool izopropilic si merge foarte bine. Nu pune sacazu in rasnita ca strici treaba.....sacazul o sa se incalzeasca si o sa se topeasca. Pisati-l cu ceva...si nu trebuie sa fie chiar praf...ca oricum alcoolul il dizolva...mai greu dar il dizolva. Spor la treaba. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Ok.Mersi TESSLA. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Am fost azi la pim insa cei de acolo,era un domn care se pricepe mai bine ca a facut si el candva cablaje si a zis ca nu merge cu folia aia pt ca ei imprima doar pe tricouri albe. Folia cica se lipeste ca are un lipici si nu se mai poate da jos..nu o poti dezlipi ca sa ramana doar tusu.. Ce sa fac? Sa incerc sa folosesc fieru de calcat si sa vad daca de o folie ordinara de retroproiector se imprima pe cablaj? Ideea e ca folosesc clorura, nu acid care e mai pretentios si rade tot daca nu e gros desenat. Iar cu clorura am mai lucrat si foloseam marker permanent si ieseau destul de bine..Insa e multa munca si eu nu dispun de asa mult timp sa desenez totu A-Z si nici mana de artist si unde e traseu subtire sa nu se atinga e mai greu de facut..ca daca e prea subtire si markeru e prea subtire ti-l arde clorura.. Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Foloseste o hartie lucioasa...gen hartie fotografica si ai sa vezi ca merge. Eu foloseam copertile de la caietele mai noi...ca sunt din hartie lucioasa...pentru ca nu aveam de unde lua hartie fotografica. Asa ca poti folosi cu succes orice hartie lucioasa alba. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Pai ei au doua tipuri de hartii: unele standard pt listari a/n si unele mai groase unpic,lucioase pt listatul color. is bune alea? Cat timp tre sa frec cu fieru de calcat?Se imprima exact sau mai "difuzeaza"pe alaturi? Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Alea pentru listatul color is perfecte. Cat sa tineti fierul de calcat....pai depine de toner...hartie, etc...asa ca eu zic ca cel mai bine e sa faceti cateva incercari inainte pe o bucatica mica de cablaj. Eu nu am avut probleme cu imprastierea tonerului pe langa. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Hmm..pai asta ma gandeam si eu sa fac un test..pe niste bucati mai mici. Daca nu.. le dau la Tehnoton cat pot sa imi ceara sa mi-l imprime? Il corodez eu nah..eu le aduc placa si cablajul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum