Vizitator rus_alex_syx Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 imi trebuie niste scheme pt alimentarea placii de baza, si hdd de la bateria masinii, maxim 150W dar preferabil este de 100w, are cineva ceva? astept raspunsuri. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Sunt un pic OFF TOPIC dar de ce nu incerci un laptop :?: Link spre comentariu
Vizitator rus_alex_syx Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 pt ca este mai scump, si am restrictii, nu pot face ce vreaaueu cu el, am nevoie de 2 comuri, usb, hdd care sa il pot duce acasa sa imi pun muzica, bla bla bla si lista cotinua. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 da nu mai bine faci un convertor sa faci 220 v din 12 V si alimentezi calcu` cu sursa lui ?? ;) Link spre comentariu
Vizitator Skorpishor Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Vezi pe http://www.epiacenter.com sunt o mulţime de proiecte de pc-uri în maşină, ştiu că într-unul din proiecte era descrisă amănunţit şi sursa. Pe lângă asta o vizită acolo poate să-ţi mai dea şi alte idei. Mai vezi şi paginile partenere. Succes şi aştept să văd pozele când e montat. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 cel mai simplu folosesti un smps ridicator 12cc/220ca.Era prezentat unul bun pe forum si destul de simplut.Altfel este putin mai cotoioasa treaba :crazy: Din 13v~14vcc trebuie sa scoti stabilizat :+12v , 8A-12v, ~1a5v3v3etc depinde ce tip de sursa ai ...Am incercat asa ceva cu un PI si sistem linux , pentru mp3 , dar se reseta hardughia cand iti era lumea mai draga .Asa ca pe mine la momentul respectiv m'a dus capul sa fac fac urmatoarele:Smps'ul era putin modificat sa ridice de la 8v.cc la 220v.ca, iar 8v ii otineam din 13~14v ai bateriei aftomobilului printr'un stabilizator cu 3 picioruse si tranzistoare de putere parca 2 pusesem sa am 8v20A, astfel nu se mai reseta nici cand dadeam la automat... :bere: Mentionez ca smps'ul respectiv ca sa'i zic asa era de fapt un UPS modificat (nu de mine ci de un electronist cu experenta :blink: ), iar in locul bateriei ups'ului am pus regulatorul de putere 14v/8vDar am renuntat ulterior la idee din cauza volumului mare ocupat de toate dracoveniile :(ups+calculator+monitor+mouse), :death: :death: daca montezi sistemul intr'un autocar /tir poate mai merge dar intr'o amarata de dacie nu prea renteaza ..... Link spre comentariu
Cristiano Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Instaleaza un CarPC: http://cgi.ebay.de/MINI-CAR-PC-fuer-Aut ... dZViewItem Link spre comentariu
Vizitator calinp Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 http://funkmunch.net/hc11-ide/atxps/atxps.html Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 ayayayayay , da nici in masina nu mai puteti sta fara computer ?ce monitor o sa folosesti pentru el in masina , unul crt pus pe locul pasagerului ? si ala consuma ... :crazy: ](*,) Link spre comentariu
one Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Uite shefu', asta are si adaptor incarcator auto de exemplu. Windows media player pe el si mai vrea mushkii vostri: (dintre zeci de alte variante): http://www.bestcomputers.ro/cod/1867/de ... l-A716.htm Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Am monitoare si placi de baza la 12V :goodman: Placile de baza sunt produse de VIA iar monitoarele de tipul LCD de 15 si de 17".Am si monitoare mai mici de 7 inch montate in parasolar, dai parasolarul jos si te uiti la filme. Cred ca parasolar se numeste rahatul ala care il cobori sa nu-ti dea soarele in ochi :crazy: Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Ma repet :Pentru montarea unu pc oricare ar fi iel proiectat pentru a sta pe masa/biuro undeva , nu prea este indicat sa'l pui in masina (de la vibratii cam toate componentele gen , placi retea/video , ram or sa vibreze la randul lor in soket'uri mama/mama)Daca nu obtii o sursa foarte stabila si cu variatii mici ale tensiunii pentru alimentarea pc'ului , in conditiile in care tensiunea la bornele aftomobilului este cuprinsa intre 9~14v, nu ai facut nimic , o sa ai blocaje , resetari si alte alea , va spun pentru ca am incercat .... :death: Link spre comentariu
Vizitator ALiCE Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Frunzila: epia nano-itx? d-alea de 12x12cm? PRETURI!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 nu sunt de alea micute, sunt EPIA MINI ITX model TC1000 ptretul este de 300 usd bucata. http://www.viaembedded.com/product/epia ... oardId=201 Link spre comentariu
Vizitator ALiCE Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 neinteresant :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum