Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat cu 6P3C... 2x30W... 3 intrari si control de ton

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

9

• THOMAS

3

• zal

3

• blue

2

Top autori în acest subiect

Cred ca este ultimul din acest an :speriat sau nu :101 ce urmeaza ? :freaza: FELICITARI :101

Teoretic este ultimul ....pe acest an,practic mai am de finalizat azi un mic amp multi canal pe integrate (8x10w....) e o obligatie .........cum am spus trec la o noua serie de ampuri: am numit-o seria inox :rade: am sa dedic o pagina speciala acestui proiect.....
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Arata foarte bine, dar am o intrebare: butoanele frontale la cel din dreapta sunt gri inchis? Nu par negre ca la cel din stinga. Si la cel din stanga primul buton din dreapta (cel mai mare) din punctul meu de vedere nu prea mi se pare demn de restul aparatul. Adica se vede ca este un plastic obisnuit fata de ce lucratura ai facut la carcasa, la capacele de la trafuri la partea din plexiglas gravata si la fetele din lemn. Arata fain intrerupatorul din dreapta si afisajul de la selectia sursei de intrare (banuiesc). La cat mai multe si mai faine!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări