Vizitator Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Ultima realizare.......etaje finale PP cu4x 6P3C +2 tuburi stab. drivere2x 6H2P zona pre/ton active cu2x 6H1P ...predispozitie si pre phono cu 2x 6H3P(ramine de finalizat..)sectiune trafo finale 16cm2 am obtinut in banda 30hz-30khz cca 33w pe 8 ohm sinus, anodica 450v, G2-370v, biass-38-40mA/tub ..................................................................................................................................... data de pe poze e ...gresita Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 D-le ,ma obligi din nou sa te felicit Link spre comentariu
iulidan2 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Arata super, felicitari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 D-le ,ma obligi din nou sa te felicit Nu pot decit sa ma simt onorat......multumesc ! De altfel montajul are si citeva particularitati zic eu interesante de ex:alimentarea finalelor pe G2 se face prin stabilizatoare cu gaz...avind si un efect vizual interesant la nivele mari de volum aceste lampuze pulseaza ...fara a modifica mult tensiunea de stab. de asemeni in preu lucrez cu inpendante relativ joase ....avind ca avantaj reducerea substatiala a zgomotului de retea nefiind necesare masuri speciale de ecranare ....(pot. de ton au 100k/lin) ( cei drept folosesc la filtaj capacitati marii cca 450mF/450V) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Poti pune te rog si o poza cu interiorul? Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 s-ar putea detalia stabilizatoarele cu gaz, scrisul transparent e pe plastic sau inscriptionat cu laser in sticla, la alimentarea preamplificatoarelor 6N1P, 6N2P SI 6N3P ce schema de stabilizare s-a folosit si nu in ultimul rand cum afecteaza impedanta scazuta a preamplificatorului sunetul reprodus, fata de schemele clasice?multumesc Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Cele mai sincere felicitari!Exceptional realizat,dar avand in vedere ca este un forum tehnic ar fi posibil sa postati si niste scheme????Felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Si schema preului...am baypassat balansul iar tuburile folosite cum am mai spus 6H1P cu f bune rezultate cistigul general este supaunitar aproape 2:1 in toata banda.....in front am folosit plexiglas scris cu fresa CNC pe spate si retroiluminat cu 3 leduri in paretea inferioara sub sasiu . Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 superb.....trafurile de iesire si finalul e clasic de pp ? sau si acolo sunt modificari fata de schemele trecute....? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 superb.....trafurile de iesire si finalul e clasic de pp ? sau si acolo sunt modificari fata de schemele trecute....?Finalul e clasic PP .bias reglabil..singura noutate e coborirea tensiuni pt alimentarea lui G2 cu tuburi stabilizatoare cu gaz (SG16P) de asemeni toate filamentele nu sunt puse direct la masa ci la un potential pozitiv cca +60V ............A fost si o tentativa de verde pt a imita sticla dar am renuntat... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 6n3C-E... mai răsărite ca cele normale. O nouă realizare, bravo! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 frumos Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Rectific..........plexiglasul a fost scris cu laser.........mi sa confirmat de catre firma care la realizat Multumesc tuturor pentru aprecieri/incurajari ..........pot spune doar atit acesta e doar inceputul : in scurt timp va apare "atileria grea" Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Frumoasa realizare(ca de obicei @gabriele ) si puterea in sarcina "realista" (acum-asa cum ii sta bine unui constructor profesionist de amplificatoare echipate cu "vacuum-tubes"). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum