Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat cu 6P3C... 2x30W... 3 intrari si control de ton

Vizitator

Postări Recomandate

Ultima realizare.......etaje finale PP cu4x 6P3C +2 tuburi stab. drivere2x 6H2P zona pre/ton active cu2x 6H1P ...predispozitie si pre phono cu 2x 6H3P(ramine de finalizat..)sectiune trafo finale 16cm2 am obtinut in banda 30hz-30khz cca 33w pe 8 ohm sinus, anodica 450v, G2-370v, biass-38-40mA/tub

.....................................................................................................................................

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

data de pe poze e ...gresita :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

9

• THOMAS

3

• zal

3

• blue

2

Top autori în acest subiect

D-le ,ma obligi din nou sa te felicit :101

Nu pot decit sa ma simt onorat......multumesc ! De altfel montajul are si citeva particularitati zic eu interesante de ex:alimentarea finalelor pe G2 se face prin stabilizatoare cu gaz...avind si un efect vizual interesant la nivele mari de volum aceste lampuze pulseaza ...fara a modifica mult tensiunea de stab. de asemeni in preu lucrez cu inpendante relativ joase ....avind ca avantaj reducerea substatiala a zgomotului de retea nefiind necesare masuri speciale de ecranare ....(pot. de ton au 100k/lin) ( cei drept folosesc la filtaj capacitati marii cca 450mF/450V)
Link spre comentariu

s-ar putea detalia stabilizatoarele cu gaz, scrisul transparent e pe plastic sau inscriptionat cu laser in sticla, la alimentarea preamplificatoarelor 6N1P, 6N2P SI 6N3P ce schema de stabilizare s-a folosit si nu in ultimul rand cum afecteaza impedanta scazuta a preamplificatorului sunetul reprodus, fata de schemele clasice?multumesc

Link spre comentariu

Si schema preului...am baypassat balansul iar tuburile folosite cum am mai spus 6H1P cu f bune rezultate cistigul general este supaunitar aproape 2:1 in toata banda.....in front am folosit plexiglas scris cu fresa CNC pe spate si retroiluminat cu 3 leduri in paretea inferioara sub sasiu

.Posted Image

Link spre comentariu

superb.....trafurile de iesire si finalul e clasic de pp ? sau si acolo sunt modificari fata de schemele trecute....?

Finalul e clasic PP .bias reglabil..singura noutate e coborirea tensiuni pt alimentarea lui G2 cu tuburi stabilizatoare cu gaz (SG16P) de asemeni toate filamentele nu sunt puse direct la masa ci la un potential pozitiv cca +60V ............

A fost si o tentativa de verde pt a imita sticla dar am renuntat... :rade:

Posted Image

Link spre comentariu

Rectific..........plexiglasul a fost scris cu laser.........mi sa confirmat de catre firma care la realizat :jytuiyu Multumesc tuturor pentru aprecieri/incurajari ..........pot spune doar atit acesta e doar inceputul : in scurt timp va apare "atileria grea"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări