Jamaicanu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 A-s vrea sa pun un condensator de 50uF/450v nepolarizat in paralel pe un prelungitor pentru "netezirea" retelei si minimalizarea parazitilor, dar nu stiu sigur cum sa il conectez. Am sa atasez o schema cum cred eu ca a-r venii. [/img] Acum ma intereseaza daca legaturile facute sunt corecte, daca nu postati voi o schema corecta. Precizez ca cele 4 lamele (picioare) ale condensatorului nu au legatura una cu alta sunt separate. Faza cu condesatorul am vazut-o aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... 40&start=0 Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 ai întrebat acelaşi lucru aici viewtopic.php?f=66&t=68952, ai uitat ? doar cu juma de oră în urmă Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 astept si alte raspunsuri Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Poti sa astepti raspunsuri in primul topic nu umplii forumul cu acelasi subiect postat de N ori, citeste regulamentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate